Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DIN DAGLIGA AFFIRMATION?

Läs igenom citaten (affirmatons) från Louise Hay nedanför och välj en som du kan koncentrera dig på idag. Lev efter den under dom kommande 24 timmarna. Fokusera på att leva i nuet. Var här och nu, var närvarande. Släpp alla dina bekymmer om framtiden. Oro gör dig igen nytta. Du behöver inte dom negativa tankarna. Se allt med kärlek idag, och låt inte rädsla ta över. Du förtjänar lycka, det är ditt naturliga tillstånd. xoxo, Filippa

“I am willing to release the need to be unworthy. I am worthy of the very best in life, and I now lovingly allow myself to accept it”

“I will not be distracted by noise, chatter, or setbacks. Patience, commitment, grace, and purpose will guide me.”

“I am in the right place at the right time, doing the right thing.”

”I lovingly do everything I can to assist my body in maintaining perfect health.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för att du inspirerar och delar med dig. Ang kommentarer, det är så bra när det står hur många som kommenterat innan. Gillar att gå ner och läsa andras tankar men nu står det alltid noll. När ja sjävl kommenterar det är då jag kan se om andra har gjort det. Vore guld om det gick att ändra. Ha en härlig tisdag!!!

  Josefin 2013-03-19 09:24:00
  Svara
 • Jag har ej lyssnat på min kropp som under ett år sagt stopp!! Jag har kört på, tappat mig själv tills jag i början på veckan inte kände igen mig själv. Blev skickad till vårdcentralen och blev sjukskriven för akut stress. Jag?? Vad hände? Jag är för ung!!! Men nej kroppen sa ifrån.
  Och nu vill jag tacka dig! Du gav mig ett steg i rätt riktning med detta klipp. Louise L Hay var min stora inspirationskälla men glömt henne på livets stig. Hela jag jublar inombords när jag lyssnar på henne och du har med ditt inlägg räddat min dag, min helg, kanske hela min framtid! Hoppas du går en underbar helg bästa Filippa! ❤

  Jossan 2013-03-15 18:58:00
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Hej Jossan,

   Tack för att du delar med dig. Fortsätt i denna riktningen.

   Jobba med ditt tänkande och börja använd dina gåvor. Vad kom du hit till jordon för att göra? Jobba med? Lära dig?

   It’s your time to shine girl…

   Love,
   Filippa

   filsve 2013-03-16 13:13:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind