Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ÅRSTIDERNAS VINNARE.

IMG_6456

Grattis Christine! Jag älskade ditt svar. Årstiderna kommer kontakta dig inom kort. Happy juicing!

SVAR: Enkelt! Jag går på lustprincipen: jag gör och äter exakt vad som faller mig in! Kroppen reglerar sig själv och säger till mig vad den behöver, så länge jag tränar regelbundet och lustfyllt, både fysiskt och mentalt. Jag råder alla att göra detsamma: Sluta följa regler kring kost, träning och hälsa (vilket kan leda till ätstörningar) och lär er känna in och kommunicera med era kroppar i stället! För att hålla denna ”kommunikationskanal” öppen underlättar regelbunden och lustfylld träning. (En annan vana jag lagt mig till med som underlättar att känna in kroppens behov är att dricka mängder med renande juice på citron, gurka och grönt äpple. Denna dryck smakar sommarhimmel och skapar magi!) Tänk lust i allt du gör så hamnar du rätt, både hälsomässigt och på alla andra sätt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind