Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DRÖMFÅNGARE

Raw Clarity Filippa Salomonsson

Jag tror att vi får många meddelanden från universum när vi sover. Visa drömmar är extra starka och ibland sitter till och med känslan från upplevelsen i drömmen kvar resten av dagen. Men många av oss ignorera budskapen som vi får under natten.

I födelsedagspresent fick jag denna drömfångare av Alex som jobbar i min juicebutik. Den är gjord av Linnea Fagerton – ni hittar hennes fina kreationer HÄR. Hela konceptet med drömfångare kommer från gamla Indian traditioner – det hängde dom ovanför sängen för att fånga negativa drömmar och släppa igen positiva drömmar.

I believe that we receive many messages from the universe when we’re sleeping. Some dreams are extra strong and leave us with a particular feeling throughout the day. But many of us ignore the messages received during the night.

On my birthday this year, Alex from my juice shop gave me this dream catcher. It is made by Linnea Fagerton – you can find her creations HERE. The whole concept with dream catchers steams from Native American traditions – they placed them above their beds to catch negative dreams and let the positive dreams slip through. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind