Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VEM MÅSTE DU FÖRLÅTA?

Förlåtelse

Det är viktigt att förlåta människor som du känt gjort dig illa i livet – oavsett varför du är arg eller ledsen på dom. Den ilskan äter bara upp dig inifrån – inte dom. Det är du som skapar ont och sjukdomar i kroppen – inte dom. Här kommer jag med lite hjälp… Testa att göra följande övning. Det kanske även känns rätt att prata med personen om varför du är besviken – men glöm inte att gå in i den konversationen med en kärleksfull röst med förstående för deras version av storyn, och inte i rädsla och ego mode. Stanna kvar i hjärtat. Om ni inte kan komma överans, så är det ibland bäst att gå skilda vägar, och det är också ok. Vissa människor finns i våra liv i en kort stund, en vecka, ett år eller en livstid. Det är bara att acceptera. Tillbaka till övningen, är du redo att släppa det gamla och lätta på ditt hjärta?

4 steg till förlåtelse:

1.) Skriv ner en lista på människor i ditt liv som du vill och måste eventuellt förlåta. Välja ut den viktigaste för dig just nu. Det är oftast den som är svårast att förlåta.

2.) Skriv ett brev till personen i ditt liv som är svårast att förlåta. Dom behöver aldrig läsa detta brevet, detta är bara för din skull. Släpp ut alla känslor och tankar på pappret. All ilska, hat, besvikelse, och ledsamhet. Känn dina känslor medan du skriver. Låt dina känslor komma upp till ytan, för att sedan flytta iväg på pappret. Let that shit go.

3.) Avsluta brevet med: Jag förlåter _______ (fyll i deras namn) för ___________ (fyll i anledning du är arg eller ledsen på dom).

Till exemple: Jag förlåter Emma för att hon tog min kille förra året.

Om det känns för svårt kan du istället skriva: Jag är villiga att förlåta….

4.) Säg den sista meningen varje dag i en vecka. Se hur det känns efter sju dagar. Förstätt om ilskan fortfarande finns kvar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Borde man göra på samma sätt om man vill förlåta någon för något som man har gjort eller inte gjort mot/för någon som står sig nära.
  //Nellie <3

  Nellie 2016-02-09 08:56:22
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Hej Nellie! Jag förstår inte riktigt frågan, kan du förklara lite tydligare så ska jag hjälpa dig. Kram Filippa

   Filippa Salomonsson 2016-02-09 15:30:50
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind