Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BÄSTA CHOKLADEN

Raw Clarity Filippa

Zermatt

Jag köpte denna mörka 70% chokladen i Zurich igår. Wow så tunn och finn – UTAN sojalecithin…

I found this dark 70% chocolate in Zurich yesterday. Wow so thin and nice – WITHOUT soya lecithin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Filippa!
  Har lyssnat på ditt Podcast avsnitt på framfångspodden nu flera gånger, så himla inspirerande! Jag känner att du svarat på många av mina frågor eller på nått sätt lättat på saker som jag känt tunga. Gett mig en ingång till något dom kan hjälpa mig i mitt liv. Jag är i en period själv just nu där jag känner mig lite vilsen , oklar på vad som ska ske och samtidigt massor med press från höger och vänster.. Jag ser ofta saker från dess positiva sida, är en mycket glad och driven tjej med mycket drömmar. Jag är väldigt optimistisk och ser ofta på ”problem” eller när nått inte riktigt gick som det skulle från en sida där jag då istället lärde mig massor av det ”misstaget”, typ You win or you learn, you never loose. ” Och så känner jag att allt är möjligt, hsr blivit uppväxt med dom orden att ” du kan bli och göra vad du vill här på jorden bara du tror på dig själv, alltid gör ditt bästa och är dig själv”
  Haha jag kan sitta här i timmar och skriva och ställa frågor för har en massa saker inom mig, oxkså tiden frågor jag skulle vilja fråga dig..hur skulle man kunna komma i kontakt med dig?
  Massor med kärlek
  //
  Alexandra

  Alexandra 2016-02-23 16:56:37
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra! Fint, tack för din kommentar. Du kan maila mig på [email protected]

   Filippa Salomonsson 2016-02-23 17:52:55
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger