Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

YOU ARE WHAT YOU EAT

lady-eating-chocolate.jpg

Your body is comprised of organs, blood, guts, etc. The food you put in your mouth will eventually pass through these parts and rebuild these parts. Do you want your foundation to consist of french fries? I don’t think so… Take a look at the food you eat and ask yourself if this is something you want to be. Simple as that.

Crisp Apple? Yes. Greasy Pizza? No. Beautiful Strawberry Smoothie? Yes. Artificial Gummi Bears? No. Keep it natural kids… Take care of your insides, just like you do with your outsides.

(Photo from becomenatural.com)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Whats wrong with being as sweet as coco

    chris coffee 2011-04-13 15:22:25
    Svara
  • Hej Filippa,Har följt din andra blogg länge men har aldrig kunnat kommentera. Jag har en fråga gällande frukt. Enligt somliga är det onyttigt att äta för mycket frukt (vad är för mycket förresten) vilket kan leda till att man blir tjock. Stämmer detta? Annars vill jag som sagt bara tacka dig för en toppenblogg och hoppas att du kan lägga upp lite recept till bilderna du brukar posta. Till exempel recept till raw cookies.

    Sanna 2011-04-12 19:45:19
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!