Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

RAW FOOD INSPIRATION DAY IN GOTHENBURG

5184977532_c19b94d813.jpg

Need inspiration and will be in Gothenburg (Sweden) on May 29th? Then you should def check out one of my favorite peeps… Erica Palmcrantz! See below for more info…

Raw Food är nu det heta på mathimlen! I Hollywood börjar fler och fler stjärnor övergå till raw food och även här i Sverige börjar den härliga mat och livsstilen raw food uppmärksammas. Raw Food är frukt, grönsaker, rotsaker, nötter, frön och torkade frukter som inte hettas upp över 42 grader. Kallpressade oljor, alger, superfoods, skott och groddar förekommer också inom raw food. Upphettning endast till 42 grader för att bevara maximalt med näring och enzymer.  Raw food sägs vara kosten som bevarar din ungdom, tar fram ditt allra vackraste jag och fyller ditt liv med livskraft.

Erica Palmcrantz Aziz är nu aktuell med en matlagningsdvd som hon har gjort i samarbete med tidningen Hälsa. Hon är även författare till ”Raw Food på svenska”  och ”Raw Delight”. Erica vill inspirera till att äta raw food och på så sätt också öka människors livskvalité. Erica har själv levt med raw food, som inte bara är att sätt att äta utan en livsstil, i sex år.

Du som deltar kommer att få prova på olika superfoods, lära dig tillreda energifyllda frukostar, härliga luncher och middagar, läckra snacks och mumsiga desserter. Du får även lära mer om vad som behövs för att tillämpa raw food i vardagen, om raw food som livsstil och hur det fungerar. Under inspirationsdagen avnjuter vi allt det goda som tillreds!

Böckerna finns att köpas till specialpris på kursen och du får den signerad. Det finns även möjlighet att köpa speciella ”raw food-råvaror”.

Du anmäler dig till info@rawfoodbyerica.se senast den 22 maj.

Plats: House of Win-Win, Tredje Långgatan 13 B, Göteborg
Tid: 29 maj, klockan 10-16.30
Pris: 1300 kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jessica, följ med Erica på retreat till Mallorca nu 11-15 juni. Där kommer du få massor av tips och en bra start på din raw food resa!Varma Soliga HälsningarPetra

    Petra 2011-05-25 11:34:57 http://www.wellnesstogo.se
    Svara
  • Hej!Jag har följt din blogg ett par månader nu och jag känner mig superpeppad att gå över till råkost! Jag har börjat gå över vissa dagar och vissa måltider, men jag blir så himla hungrig! Så jag undrar, hur klarar man att gå över till råkost utan att magen kurrar konstant när man är van vid tyngre mat? Har du några bra tips? Jag är inte heller så mycket för smoothies och annan flytande kost, men det kanske är ett måste om man vill gå raw?Jättetacksam för svar!

    Jessica 2011-05-20 04:14:08
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind