Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

RECYCLED NEW BALANCE SNEAKERS

Actor Jeremy Piven attends the I Can't Believe It's Not Butter! Toast Bar in The HP Touchsmart Gift Lounge backstage at the Nokia Theatre, in celebration of The 63rd Primetime Emmy Awards, produced by On 3 Productions on September 18, 2011 in Los Angeles, California.

Actor Adrian Grenier poses with Pronutrients in the HP Touchsmart Gift Lounge backstage at the Nokia Theatre, in celebration of The 63rd Primetime Emmy Awards, produced By On 3 Productions on September 18, 2011 in Los Angeles, California.

Actors David Charvet and Brooke Burke attend The HP Touchsmart Gift Lounge backstage at the Nokia Theatre, in celebration of The 63rd Primetime Emmy Awards, produced by On 3 Productions on September 18, 2011 in Los Angeles, California.

Actress Christina Hendricks attends The HP Touchsmart Gift Lounge backstage at the Nokia Theatre, in celebration of The 63rd Primetime Emmy Awards, produced by On 3 Productions on September 18, 2011 in Los Angeles, California.

Shoe designer Ron White and singer/TV personality Paula Abdul attend The HP Touchsmart Gift Lounge backstage at the Nokia Theatre, in celebration of The 63rd Primetime Emmy Awards, produced by On 3 Productions on September 17, 2011 in Los Angeles, California.

Actor Jeremy Piven attends The HP Touchsmart Gift Lounge backstage at the Nokia Theatre, in celebration of The 63rd Primetime Emmy Awards, produced by On 3 Productions on September 18, 2011 in Los Angeles, California.

Actress Kerry Washington attends The HP Touchsmart Gift Lounge backstage at the Nokia Theatre, in celebration of The 63rd Primetime Emmy Awards, produced by On 3 Productions on September 18, 2011 in Los Angeles, California.

Definitely did not have enough food with me backstage at the Emmy Awards… we worked 12 hour days and then stayed up all night to pitch the media. Learned my lesson – prepare, prepare, prepare! We did get some great celebs though…

Check out the New Balance NewSKY Sneakers (coming out in 2 weeks) that Christina Hendricks from Mad Men and Jeremy Piven from Entourage are wearing – they are made out of 95% recycled PET bottles!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hittade precis till din blogg och tycker att din idé om gemensamma bloggteman är superbra. Jag hänger gärna på måste bara suga på karamellen lite… återkommer med länk när inlägget är uppe.

  find cell 2011-12-01 17:08:06 http://www.youtube.com/watch?v=V8U9-AN6oTU
  Svara
 • Hej Filippa!Har precis funnit din blogg, inspirerande! Vad använder du för hudvårdsprodukter?

  Helena 2011-09-25 14:29:04
  Svara
 • Agree…. that dress was hot!

  Raw Clarity 2011-09-21 22:14:40
  Svara
 • Kerry W looked stunning!

  SiljeOhlaLA - California dreamin' 2011-09-21 21:02:02 http://siljeohlala.blogspot.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind