Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THIS RAW FOOD COUPLE WILL CHANGE YOUR LIFE…

073109-acc-rawfood-4

So this lecture happens to be in Sweden in two weeks, BUT Brian & Anna Clement often lecture in New York and are perminatly located (Hippocrates Health Institute) in Florida.

The depth of the wonderful knowledge that they both have on health and raw food is incredible. Please do yourself a favor and attend their lecture in Stockholm on December 16th & 17th. Sign up here!

Info on the lecture from RawFoodMiddagar.se: Vi har nu förmånen att erbjuda dig två internationellt verksamma pionjärer inom området hälsa och läkande från det välrenomerade och 55 år framgångsrika Hippocrates Health Institute i Florida, USA.  I två inspirerande föredrag om vitalitet, läkning av sjukdom och om att förebygga för tidigt åldrande. Paret Clement kommer fånga essensen i vad som skapar vår hälsa i två föreläsningar i Stockholm under december månad i år. Bland annat tar de upp hur kosten påverkar vår hälsa men också mer övergipande hur vår livsstil påverkar vår hälsa. Föreläsningarna tar upp hur vår förmåga att skaffa barn, lusten till sex och vuxnas och barns hälsa påverkas av kost, livsstil och våra tankar samt hur våra klädval och val av hygienprodukter och hälsomedel påverkar. Tillsammans med Brian Clement och Anna Maria Clement uppbackade av Hippocrates Health Institute’s 55-åriga erfarenhet av Raw Living Food vill vi ge dig en inblick i hur du kan skapa ett friskare, piggare och lyckligare liv för dig och de du älskar. 

(Image: pbpulse.com)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Olivia, Inga problem! Men det ar lattare for mig att skriva tillbaka pa engelska…Honey is something that the bees naturally make. Many vegans choose not to eat it, but I do. The bees are not harmed… and it is a great sweetener, much better for your body then white sugar and aspartame products. The thing with being raw or vegan is that you have to take things with a “grain of salt,” you can’t go crazy. Just do the best that you can and what works for YOU.You do not need as much protein as they say. Read The China Study, and you’ll see why. Protein from animals, and especially diary is cancer causing. The only extra vitamins and minerals I eat are two probiotic pills (first thing in the AM), B12, a natural source of vitamin D, calcium powder (from PHBalans.se). Get everything else through my food. You can get the right kind of fat from nuts, avocados, and seeds – just like you mentioned below :)Lots of Love, Filippa

    Raw Clarity 2011-12-09 17:54:52
    Svara
  • Hej Fiippa!Hoppas det går bra att jag skriver på svenska till dig.. :)Jag blev nyligen vegan, och jag ær lite frågade till det hær med att æta, eller inte æta honung.Vad ær din take på det? Æter du det? Och ær det att utnyttja de hårdjobbande små bina?En annan fråga ær också om du tar någon form av tillskott før att kompensera upp saknaden av animaliskt protein? Och alla fettsyrorna som finns i ægg etc? Gillar inte kosttillskott så mycket egentligen, så æter en massa valnøtter och linfrøn før att få i mig de viktiga omega syrorna. Men ær det nog tros?Tusen tack før svar,kramar Olivia

    Olivia 2011-12-09 03:10:54
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind