Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JUST DO THE BEST YOU CAN…

IMG_0818

IMG_0828

IMG_0830

IMG_0832

IMG_0833

IMG_0835

Yep, here, landed. Was starving cause there was nothing, nada, to eat on the flight, and this is the best salad that the Hotel Martinez in Cannes has to offer. Might as well enjoy before the tummy ache (haha). Off to the fresh market in the morning… Have a walk-thru for our Calvin Klein event now and then bed (zzz). Night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Karin, It’s def because of the way I eat, very natural, so the body automatically becomes more sensitive. Really recommend cutting down on diary – in my opinion, that’s meant for calfs, not humans 🙂 And trust me you can live without chicken too… MAKE THE STEP. I don’t obssess about food combining. To be it’s all about intuition and what feels right for my body. The only thing I think about is not combining fruit.. gets you bloated.Good luck.Love,Filippa

  Raw Clarity 2012-05-24 23:37:07
  Svara
 • Tror du det beror pa att du lagt om din kost? Att du blivit mer kanslig alltsa.Jag ar inte sa kanslig utan ater i princip allting. Dock ater jag liten mangd processad mat och en hel del frukt och massa gronsaker. Ater bade lagad mat och raw food. Sa nej, min kropp ar inte sa ”picky” ;)Dock har jag tankt dra ner pa mjolkprodukter och kanske utesluta det helt, och dra ner en hel del pa kyckling (vilket nastan ar det enda kott jag ater).Har du last Kimberly Snyders bok? Jag har tankt testa ”food combing” lite mer, men ar radd att min kropp ska bli kanslig om jag tar det for langt. Ar du noggrann med dina kombinationer? 🙂 XO

  Karin 2012-05-20 15:51:13 http://centralpacific.worldpress.com
  Svara
 • Hej Karin, Jag ar faktiskt super kanslig… Fick ganksa ont i magen efter den salladen. Men men… Jag ater 90% raw (men oftast blir det 100% enda). Like to have the option in social settings or when I’m traveling. And don’t want to have any guilty feelings if once in a while I eat something else. No animals though :)How about you?Love,Filippa

  Raw Clarity 2012-05-20 15:18:46
  Svara
 • Hej! Tanke ta chansen att fraga om du kanner att du blivit mer kanslig for daliga matkombinationer sedan du borjade ata mer raw food? Som i att kroppen blir mer picky och mindre anpassningsbar. Och stravar du efter att ata 100% raw food eller ater du en variation? 🙂 X

  Karin 2012-05-19 16:49:41 http://centralpacific.worldpress.com
  Svara
 • japp äntligen lite gott att käka 🙂

  http://h2sampk.com/ 2012-05-16 22:40:05
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!