Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

AND THE GROCERY AWARD GOES TO…

IMG_1122

IMG_1129

IMG_1124

IMG_1131

IMG_1132

IMG_1127

IMG_1130

And the award for Filippa’s top Swedish grocery picks goes to… see images above. Love these items – avocados, spinach, bananas, and broccoli.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Oh ser härligt ut! :)Tycker just broccolin är svår att hitta, dom är riktigt dåliga på eko broccoli på ica där jag bor. Kul att se att du lyckades knipa åt dig en sån 🙂 Att äta råkost och i regnbågens färger kan ses som ett billigare sätt ändå att investera i just hälsan och ge sitt medvetna bidrag till miljö och djur med! 🙂 Hoppade in lite ang ovan :)Ha det härligt och i Sverigebesöket!

  conscious 2012-06-16 13:46:08 http://consciousblues.blogg.se
  Svara
 • Fantastisk blogg, går in varje dag väldigt inspirerande!! Jag undrar hur mängd mat du äter jag har oxå nu börjat me raw food men tror att jag äter för mycket vad ska man tänka på? Kalorier? Tack i förhand Lisa

  Lisa 2012-06-14 09:25:27
  Svara
 • Yes it can get expensive to buy everything organic but it’s worth it to me since health is my number one priority! I also save on not buying meat, alcohol, etc.If organic is out of your budget, don’t worry to much and simply do the best you can :)Love, Filippa

  Raw Clarity 2012-06-13 13:43:11
  Svara
 • Good products, but also very expensive. Few people can afford to buy things like that, considering that what you have there would last for maximum two meals. I know you eat very, very little (still hoping that you will make a break down of the calories in what you eat – your last meal plan really seemed to be way below the recommended intake), but eating like that means every meal cost like 75 kr. Quite expensive.

  Jess 2012-06-13 10:28:27
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand