Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

IT’S BEEN A PRETTY GOOD WEEKEND SO FAR…

1

2

photo

Wow it’s been a crazy few days in Chicago. Last night Dev performed, today we did a photo shoot with Jenny McCarthy and now I’m heading over to do interviews with Kelly Osbourne… Life is so much fun! Taking it all in….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Josefin, WOW so nice to hear that you’re heading in the right direction!! This lifestyle, concious eating, and tuning into to connect with your spiritual being is truly amazing, and makes everyday so pure.Let me know if you have questions along the way. So happy for you.Love,Filippa

  Raw Clarity 2012-08-07 05:27:27
  Svara
 • Jessica, I wish it was raw! Hard to find when you travel…but you can def make raw banana bread… will post a good recipe!

  Raw Clarity 2012-08-07 05:24:42
  Svara
 • Min kommentar verkade bli anonym, det var inte meningen! /Josefin

  Josefin 2012-08-06 16:39:49
  Svara
 • Hej! Tack för din peppande blogg. Är så glad över insikten som kommit att det gäller att hitta balans och ett helhetsgrepp och syn på kropp och själ. Strävar nu efter mer än att vara snygg och slank. Det ena ger det andra. Jag har därmed börjat finna ett annat lugn och efter en period med en del ångest kan jag nu börja hantera den mer hälsosamt. Frmförallt så mår även mitt sin e så mycket bättre av allt grönt och fruktigt. Kör inte raw men har hittat en början och känner själv att kroppen signalerar bättre vad den vill ha, så det blir ett litet steg i taget genom att lyssna på det viktigaste redskapet jag har, mig själv. Första sommaren jag inte är tillbaka och helt ur form och balans, härligt! Kollegorna klagar övert vikt och ohälsa men jag mår lika bra som under och innan sommaren. Tack för redskapen. Ser fram mot att fortsätta min resa med mig själv, så spännande!

  Josefin 2012-08-06 16:37:45
  Svara
 • Åh, är det raw blueberry bread? Kan du inte skriva recept på det i så fall 🙂

  Jessica 2012-08-05 22:35:11
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!