Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DAY TWO: JUICE CLEANSE

IMG_0369

IMG_0363

IMG_0373

IMG_0366

IMG_0365

IMG_0371

IMG_0364

IMG_0379

IMG_0374

IMG_0380

Hey folks! On day 2 of my juice cleanse… 5 more days. Starting with this green juice this morning.

Ingredients: kale, spinach, celery, cucumber, apple, lemon, and ginger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Malin,Hmmm I have gotten this question before, and people say it’s really hard to find kale in Sweden. It’s a demand thing, people just aren’t asking for it. Just add extra spinach!Good luck. xx

  Raw Clarity 2012-09-01 04:26:26
  Svara
 • Hej Filippa! Jag skulle göra juicen på bilden men det verkar som att den gröna grönsaken (kale, vet du vad den heter på svenska?) är svår att få tag på i Sverige, i min matbutik trodde killen som jobbar med frukt och grönt att den endast kommer runt jul 🙁 kan jag byta ut den mot något annat? Isådana fall finns det något liknande? Tack på förhand! Mvh Malin

  Malin 2012-08-31 09:46:00
  Svara
 • Hey Josefin,Thank YOU for reading and for the nice comments. 🙂 See my answers below…1) tränar du under cleansingen? NO, JUST SOME WALKING.2) Är det 6 juicer per dagsom gäller? (3 gröna, 2 frukt och i nötmjölk?) CORRECT, YOU CAN ALWAYS ADD MORE GREEN JUICE.3) Har för mig att du tidigare skrev att man kan välja antalet dagar själv, hur många dagar rekommenderar du? Börjar man äta försiktigt sen när det är klart?IF IT’S YOUR FIRST TIME I RECOMMEND ONE DAY, THEN MOVE TO THREE DAYS… THEN FIVE… THE DAY BEFORE AND AFTER THE CLEANSE YOU SHOULD EAT 100% RAW, THIS IS A TRANSITION, SO FRUTIS, VEGGIES, NUTS & SEEDS. 4) Dricker man de olika typerna av juice i ngn speciell ordning? Har förstått att grönt är bra på morgonen men de övriga? YES EXACTLY, START WITHA GREEN JUICE, THEN DRINK WHATEVER YOU FEEL LIKE. DRINK A JUICE EVERY 2 HOURS. DRINK LOTS OF WATER. END WITH THE NUT DRINK.5) Kan jag ta olika jucierecpet från nätet så länge de enbart innehåller ”rena” produkter? Måste jag tänka på ngt speciellt? THAT’S FINE. MIX IT UP! DID A YUMMY PINEAPPLE + MINT ONE YESTERDAY.Good Luck!Love, Filippa

  Raw Clarity 2012-08-13 16:32:24
  Svara
 • Hi Petra, I did about double what was on the tray to get that amount of juice… You need a lot of veggies… I know…. When it comes to almond milk I would just make it myself, have not seen anything that great in Stockholm. It’s pretty easy! Just soak your nuts for 8 hours, blend with water, and squeeze out the milk part.xx

  Raw Clarity 2012-08-13 16:27:29
  Svara
 • hejsan Filippa,mycket inspirerande blogg!!jag gör själv, emellanåt, gröna drinkar. Men de grönsakerna du har på brickan är det vad som finns i bägaren? Har du fyllt ut m vatten? Jag tycker att jag alltid får så lite men har mycket grönsaker. En liten fundering bara…förresten såg du någån alamond milk när du var i göteborg senast? Undrar var jag kan finna den i sådana fall. Mvh Petra

  petra 2012-08-13 15:37:33
  Svara
 • PS du strålar verkligen! Tycker det är ett fantastiskt bevis på uhr din livsstil påverkar.

  Josefin 2012-08-13 10:47:49
  Svara
 • Hej Filippa! Jag är lite nyfiken då jag gärna skulle prova det här hemma, men skulle då vara tvingen att göra nga juicer själv då jag bor i Sthlm där utbudet inte är lika digert. Så jag har några frågor. 1) tränar du under cleansingen? 2) Är det 6 juicer per dagsom gäller? (3 gröna, 2 frukt och i nötmjölk?)3) Har för mig att du tidigare skrev att man kan välja antalet dagar själv, hur många dagar rekommenderar du? Börjar man äta försiktigt sen när det är klart?4) Dricker man de olika typerna av juice i ngn speciell ordning? Har förstått att grönt är bra på morgonen men de övriga? 5) Kan jag ta olika jucierecpet från nätet så länge de enbart innehåller ”rena” produkter? Måste jag tänka på ngt speciellt? Stort tack för din blogg! Med värmeJosefin

  Josefin 2012-08-13 10:47:11
  Svara
 • Hi Emma!I strictly do juice and one almond milk – so basically 3 green juices, 2 fruit (usually one of them ends up being coconut water), and one nut milk at night. I do not eat since I do not want fiber in my food, if I add fiber, the cleanse won’t be as deep…If you do not want to loose weight, don’t try a juice cleanse right now. Maybe gain weight, stabalize and try in the future! 🙂 Gotta be careful with that stuff…Lots of Love, Filippa

  Raw Clarity 2012-08-12 23:14:56
  Svara
 • Hi filippa! First of all I just want to say thank you for an inspiring and very instructive blog, I always look forward to the next posts. 🙂 Then I would like to ask you, during this juice cleanse program, do you only drink juices the entire day or do you eat anything such as fruit or nuts? I have been struggeling with under weight for a while now, would you recomend me to do this kind of cleanse? Best wishes,Emma

  Emma 2012-08-12 20:01:50
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!