Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GOOD MORNING FROM GRAMERCY PARK

photo

Have a beautiful day everyone!! Rock it out this Wednesday…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack för svaren! Jag kommer att vara i US 13-25 sep men börjar New England och sen blir det i NY fom den 19:e ungefär. One lucy duck har jag siktat in mig på!Ska också leta efter en parfym utan alkohol, tänker mig att utbudet är nättre hos er än i sthlm. har googlat lite men tycker inte det verkar finnas så mycket i Sve.

  Josefin 2012-08-22 17:39:57
  Svara
 • Hej Josefin, Don’t use perfume for the alcohol, instead I use organic scented lotions. Nail polishes are not the best either… Let me do some research on them. Actually use Essie, not the best I know. So fun that you’re coming here. You have to try Organic Avenue and One Lucky Duck… obvi. And if you work out do Soul Cycle. What dates are you here?Love,Filippa

  Raw Clarity 2012-08-20 17:59:45
  Svara
 • Hej Elin,Oh yes recycling!! They pick up all plastic in my building. The cups and bottles from One Lucky Duck are actually made from corn, and start to melt just with hot water – so biodegradable for sure. Thanks, Filippa

  Raw Clarity 2012-08-20 17:43:35
  Svara
 • Maste bara fraga vad du gor med alla plast flaskor/cups efter du har druckit upp din nyttiga juice? Slangs de i en vanlig papperskorg eller lamnar du in de till atervinning? De verkar ju ga at en hel del…

  Elin 2012-08-17 18:46:56
  Svara
 • Almond milk, blueberries, banana, coconut water, and cinnamon 🙂

  Raw Clarity 2012-08-16 19:21:53
  Svara
 • What is in this jucie?? Looks soooo good!! :))

  Malin 2012-08-16 18:27:48
  Svara
 • Hej igen Filippa! Nu haglar kommentarerna. Jag kom på att ud för ett tag sen skrev om det sämre ämnena i parfym och därför inte använder (eller om du använde en naturlig). Funderade kring nagellack, finns det såna som är ”snälla” mot kroppen och mijön? Åker tull NY och New England i Sep, har du några tips på det jag inte får missa?Hoppas du hade en grym onsdag! / Josefin

  Josefin 2012-08-15 17:53:46
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!