Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FAVORITE NEW SPOT: ELI ZABAR

10

13

8

9

7

12

6

Love this new store on called Eli Zabar on Third Avenue and 80th Street on the Upper East Side. Lots of beautiful lush organic fruit and bright veggies. Hmmm what do I get for Sunday night dinner?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Just answered your first question in the original post!I posted a few menus in the beginning of the summer but can def write some more sample menus. It’s hard to say an exact number of veggies and fruits… I’ll write up what a day looks like and it should provide a more clear picture.Excited your incorporating more raw… 🙂 Love, Filippa

    Raw Clarity 2012-08-20 17:46:17
    Svara
  • Tror min tidigare foll bort, testar igen: Vad gor du med alla tomma plastcontainrar som du koper din raw food i och dricker ur? Slangs de i en vanlig papperskorg eller atervinns de? Det skulle dessutom vara intressant att folja vad du ater en vanlig dag, jag forsoker valja raw sa mycket som mojligt men det ar inte alltid det funkar.. Hur mycket gronsaker/frukt ater du om dagen?

    Elin 2012-08-20 12:13:28
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!