Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

QUESTION + ANSWER

10426_676350336447_2536674_n

QUESTION:
Hej Filippa! Tack för en bra blogg och grattis på 30-årsdagen! Jag följer din blogg sedan ca 1 år och hade tyckt det varit roligt att veta lite mer om dig, inte bara det som är raw-food-relaterat! 🙂 Typ hur kommer det sig att du växte upp i USA medan din familj verkar bo i Sverige? Din fästman är svensk, hur träffades ni? 🙂 Hur länge vill du bo i New York? Skulle du kunna tänkta dig att flytta till Sverige igen? Ja, lite sånt! 🙂
ANSWER:
Hey there!
Thank you for reading my blog, and for that long, wow. I am grateful. Hope it has brought health and balance to your life.
I moved to the U.S. when I was 7 years old and have grown up in Westport, CT & Miami, FL – the reason being my father’s work. The last 8 years have been spent in New York City, in the PR Industry. I run a firm called LFB Media Group, which focuses on events, restaurants, fashion, etc. So this month for example we’re doing the official lounge of Fashion Week, called The Daily Style Sessions and the backstage gift lounge at the Emmy Awards (sidenote, we’re always looking for interns… but you must have school credit). My fiancee Stefan is Swedish, we meet in New York in Battery Park on Midsummer, he was only supposed to come for a year, but ended up staying three. True love.
Funny that you ask the question how long I want to live in NYC… I have been thinking about that lately. Would love to bring a bunch of fun ideas on how to make our little Scandinavian country healthier.
Other facts…. favorite color: white (yes I know that’s not a ”real” color”)…. favorite #: 11…. Sign: Virgo… Loves: miracles, bikram yoga, true friendships and good hair products
xx,
Filippa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack för svar Filippa! Någon gång kanske du kan ha en frågestund? Det hade varit kul! Tack än en gång för en jättebra blogg!

  Anna 2012-09-03 11:30:45
  Svara
 • Du är så bra Filippa och du har lärt mig så mycket genom din blogg. Inte bara om raw food och jag är väldigt tacksam över det:)

  Ida 2012-09-01 17:01:29
  Svara
 • Undrar och hälsar Josefin

  Josefin 2012-09-01 11:10:07
  Svara
 • Roligt att få veta mer om dig! Jag är väldigt nyfiken på vad du använder för hårprodukter. Du är så välkommen till Sve för att göra det hälsosammare! Please bring NY here!

  Josefin 2012-09-01 11:09:31
  Svara
 • haha yeah I guess people would think that… my written Swedish is not very good, it would take too much time for me to blog. So English is easier. Woohoo, go 30!

  Raw Clarity 2012-09-01 04:28:02
  Svara
 • Hej!Va kul att få veta lite mer om dig! =) Jag visste inte att du hade vuxit upp i USA? Jag trodde först att det var lite Viktoria Silvstedt över dig, du vet, ”jag har bott utomlands i flera år och nu vet jag inte hur man pratar svenska längre” ! =) Eftersom du skriver din blogg på engelska, men nu förstår jag bättre. Dessutom är vitt jättefint, passar i alla årstider. Grattis i efterskott! Vi är lika gamla, ok, jag är några månader äldre… 😉

  Anna-Lena 2012-08-31 09:24:18 http://detljuvaliveteller.blogspot.fr/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!