Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRESHLY SQUEEZED WITH EXTRA LOVE

IMG_0402

IMG_0404

IMG_0401

IMG_0403

IMG_0406

Is there anything better than fresh squeezed OJ? My boyfriend begs to differ… 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad är det i jucien? Såg så god ut! Jag köpte en juciepress och gör jucier nästan varje dag! Jag åt raw i en dag sedan 2dagars jucie sedan raw igen och innan hade jag trott att man skulle va så hungrig med det var underbart!! Men jag är lite trött på de gröna för jag har inte så många alternativ och de fruktiga skulle jag vilja göra lite mer nyttiga fast ändå lite söta! Har du några tips? Hade vart jättetacksamt!!! :)Gjorde egen mandelmjölk också med jucie från blåbär och jordgubbar som lite kvällslyx, mums! Tack för alla tips man får här! Så mycket lättare att tänka hälsosamare när man har din blogg som inspiration!! Önskar vi hade mer färdigköpta producter här i Sverige så det kunde vara lättarenär man skall iväg, då blir man glad när du lägger upp inlägg om butiker och cafeer som öppnar här!! Kram

  Malin 2012-09-08 11:28:25
  Svara
 • Hey Sandra, Glad the afirmation worked for you. If you believe and say them from the heart, they always happen, and if they don’t, The Universe has an even BETTER plan in store…So happy that you’re making some healthy changes. Will definitely post some recipes for all three meals of the day.Take care!xx,Filippa

  Raw Clarity 2012-09-07 01:16:29
  Svara
 • Älskar din blogg mycket inspirerande och lärorik! Jag är i fas med att jag vill förändra mitt liv matvanor mm, men tycker det är så svårt att veta vad man kan laga äta speciellt till frukost, skulle inte du kunna göra en liten frukost/lunch/ middag samt mellan mål man kan äta som i spiration så man kommer in i rutinerna :)Ha en underbar semesterP.s måste säga de tog o affirmation uppskattades då jag under en tid,ått mkt dåligt faktiskt hjälpte mig och gjorde mig starkare tack!

  Sandra 2012-09-06 23:14:23
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!