Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WHAT DO YOU WANT TO KNOW?

IMG_3208

IMG_9526

IMG_7940

IMG_6168

IMG_4609

IMG_6098

IMG_6178

IMG_5251

IMG_5212

IMG_9312

IMG_4155

IMG_3407

IMG_0324

IMG_7806

IMG_3192

SUMMER & FALL 2010 014

IMG_8463

Ok hit me with ANY QUESTIONS related to to raw food, health, balance, happiness, social settings, family, my life, my journey, spirituality, PR, New York – basically anything… I’m ready ladies!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • Hej! Jag undrar om din sambo också äter Raw food? 🙂

  Ida 2012-09-26 20:53:54
  Svara
 • Hej,tack för en inspirerande blogg.Skulle gärna vilja veta varför du gick över till raw food, om det var någon speciell grund till det? Och så skulle jag vilja veta vilka konkreta hälsovinster som du märker att det har resulterat i förhållande till innan du började med raw?

  Charlotte 2012-09-25 13:13:12
  Svara
 • Love u

  Soffy 2012-09-21 19:45:17
  Svara
 • Hi!am considering only eat raw food but I would like to know how much nutrition is lost from the fruit in transit for several days, because I live in northern Sweden, it takes a very long time before the food arrives.

  Mary Louis 2012-09-20 14:56:37
  Svara
 • I wonder what your weak spot is, i guess everyone has one. sugar? coffee? any tips on getting over those ”cravings”? or do you indulge yourself anyway?also, i wonder how soon does it take until you notice a difference in your wellbeing after starting with raw? i so want to live that lifestyle but i lack in self discipline i think :)thanks for a great blog. 🙂

  sophia 2012-09-20 13:51:28 http://misspetite.se
  Svara
 • Hej hejFantastiskt kul o läsa din blogg.Skulle du kanske kunna lägga med några recept lite oftareHär i svea dåligt utbud på underbara raw food så fantasin dalar iblandTACK på förgand och tack för all inspirationMvhJelena

  Jelena 2012-09-19 23:32:46
  Svara
 • Skulle gärna vilja veta vad du lyssnar på för music? Favorit artister? :))

  Malin 2012-09-19 19:44:32
  Svara
 • Hej, Tänkte fråga ifall råa nötter ingår i din mat? Kan man äta rå fisk, Och tänkte även höra ifall du har nån koll på om de finns något bra ställe i sydney som man kan köpa jouicer mm. Tack för att du är en så stor inspirationskälla! kram Johanna

  Johanna 2012-09-19 14:14:11
  Svara
 • Hi!Great blog, i often find inspiration for my dinners or lunches here! I could never live like you do though, therefor i have some questions:Dont you ever get really hungry? A juice would not keep me going for long!How about cravngs on the go, its a lot of work preping all those veggies every day?Is it all about getting use to a new lifestyle or do you still strugle with parties, wanting a hot meal, and so on?

  anna 2012-09-19 13:22:57
  Svara
 • Nämn en person du inspireras av! Har du någon förebild/er?

  Anna 2012-09-18 23:29:48
  Svara
 • Hi! first id like to say that i absolutely love your blog as it contains stuff from your everyday life but also recipes and other good tips and advice.but was wondering throughout a day, what do you eat? as i find it hard to eat straight raw food especially all of my meals raw. + can you post more recipes of dinners/lunch etc? =)=) and how do you do with eating on a busy day? i find it very hard to eat all 3 meals (breakfast, lunch, dinner) +++ snack inbetween. what do you grab and go? and snack on a busy day??sorry for all of the questions:) keep up the good work!!xx, Benedicte

  Benedicte 2012-09-18 22:46:56
  Svara
 • Hi!!I love your blog and find your life energizing and inspiring! So my question to you is, where do you find your inspiration? Also, I’m trying to eat healthier and RAWFOOD makes me feel great. But, I’m finding it difficult because I find it hard to vary… If you have tips & tricks they’re welcome 🙂

  LG 2012-09-18 22:35:54
  Svara
 • Hej Filippa, Som alla andra redan sagt, din blogg är så positiv. Om man ska lyxa till det med något gott/sött.. vad har du för tips? Gärna något chokladigt 🙂 Vad använder du för produkter till håret och ansiketet? Hur många frukter kan man äta om dagen?

  Marie 2012-09-18 21:04:19
  Svara
 • Hur får du i dig tillräckligt (hur mycket det nu är…) med protein när du äter raw food? Går det att bygga muskler på din kosthållning eller blir man enbart ”slank”?

  Ellen 2012-09-18 17:12:22
  Svara
 • Vad kul med frågestund! Jag river av några frågor!Hur ofta är du i Sverige? Talar du flytande svenska? Hur ofta träffar du din familj? Var skulle du bo i Sverige om du flyttade dit? Vad är det bästa som du tar med dig från ”You can do it!”-konferensen? Vad saknar du mest av ”icke-raw-maten”? Vart reser du helst? Vilka favoritklädmärken har du? Vad gör din fästman?Tack för en underbar blogg!

  Anna 2012-09-18 16:25:55
  Svara
 • Hi Filippa!I hope you know that you’re such an inspiration and a blessing! Best blog ever.I’m transitioning from a vegetarian/half vegan diet to raw and I must say that those green juices do miracles. My energy levels, the clarity, loving my life more and more every day… you name it. My questions for you: – How do you deal with people having negative opinions about your food choices? – Do you ever overeat? – Do you keep track on/or estimate how many calories you consume per day? I have a history of disordered eating and I feel like the raw lifestyle is a BIG relief for me, health is so much more than numbers but I’m really curious about how you see it.Love,Anna

  Anna 2012-09-18 14:59:52
  Svara
 • Hej! Om du skulle säga tre livsmedel/mat som är det allra bästa och nyttigaste, vad skulle det vara då? Sen undrar jag också ifall man inte får i sig väldigt mycket socker och kolhydrater vid raw food-diet? Socker från frukt tänkte jag då. Skulle inte du kunna skriva hur man skulle kunna äta för att följa en rawfood/detox-diet? Får man inte i sig för lite protein om man tränar och kör rawfood, eller är det tillräckligt med nötter, avokado och bönor m.m.?

  Bex 2012-09-18 14:59:10
  Svara
 • Hi! I want to know how u ended up working with PR, how or what kind if degree would you need in order to work with PR?How did you get the previous job you had? Would love to work there, it’s would be my dream to work with all the beauty company’s since I love cosmetic, creams and make up!Another question I have is, how did you do when you open up your own PR firm? Is it difficult? Do you make a lot of money?What kind of probiotics and vitamins are you taking? Kan you tell us what brands and etc of the products u take on a daily basic?I hope you will take time to answer my questions….I love your blog! It makes me make healthier choice and i learn so much from you, thank you Filippa!

  Carmen 2012-09-18 14:48:07
  Svara
 • Hi! I want to know how u ended up working with PR, how or what kind if degree would you need in order to work with PR?How did you get the previous job you had? Would love to work there, it’s would be my dream to work with all the beauty company’s since I love cosmetic, creams and make up!Another question I have is, how did you do when you open up your own PR firm? Is it difficult? Do you make a lot of money?What kind of probiotics and vitamins are you taking? Kan you tell us what brands and etc of the products u take on a daily basic?I hope you will take time to answer my questions….I love your blog! It makes me make healthier choice and i learn so much from you, thank you Filippa!

  Carmen 2012-09-18 14:47:56
  Svara
 • Hej,jag undrar varför du började äta raw food samt om du kan lägga upp några lätta nybörjarrecept?tack för en bra blogg!

  Hanna 2012-09-18 13:28:11
  Svara
 • Hej! Jag tycker du har en jättebra blogg. Blir väldigt inspirerar av att läsa den. Jag har en fråga angående din utbildning och jobb. Vad och var har du pluggat och var jobbar du idag?

  Joseifin 2012-09-18 13:02:17
  Svara
 • Jag undrar hur en vanlig matdag ser ut för dig. Vi har fått se lite exempel på rätter du äter, men jag undrar vad du äter, hur mycket och när under ett helt dygn!Tack för din blogg, den är otroligt inspirerande!

  Cecilia 2012-09-18 12:51:12
  Svara
 • Hi! I would like to know how much in your life is organic? Like beautyproducts, makeup and hair products. Are they all organic? And can you give tipsof good organic brands on beautyproducts, makeup and hair products? Thank you!

  Mary 2012-09-18 12:42:31
  Svara
 • Thank you oh so much for being such a healthy inspiration! Your happy mood really shines through :-)Would, as many others, love to see what you eat in a typical day. And do you exercise a lot? Thank you for all the great juice recipes:-) -Eirin 🙂

  Eirin 2012-09-18 12:27:44
  Svara
 • Hej Filippa! Va roligt med en frågestund!! Jag har så många frågor att jag inte vet vart jag skall börja! Men jag skulle jätte gärna vilja höra mer om hur en bra mat dag ser ut för dig, hur många mål du äter och framför allt vad! Jag har lagt till jucier i min vardag och äter mycket frukt och grönt men är rädd att jag kanske behöver ta bort något annat så att jag inte äter för mycket! Jag undrar också om du har några tips om vad man kan äta för typ av rawfood efter träning för att inte kroppen skall ta av musklerna istället för fettet, jag tränar minst 4 gånger i veckan och cyklar med barnen till dagis varje dag. Sedan undrar jag om man kan äta för mycket frukt? Tänker på fruktsockret! Äter jätte gärna en frukttallrik till frukost men vill absolut inte gå upp i vikt! Jag skulle också vilja ha tips på gröna jucier! 🙂 Jag undrar också lite om din träning? Tränar du på gym eller är det mest olika typer av yoga och powerwalks?? 🙂 Jag vill gärna veta mer om ditt jobb men jag såg att andra redan frågat det 🙂 jag läste media med inriktning på utställnigar/formgivning och marknadsföring under gymnasiet och är ibland sugen på att utveckla det! Din vardag ser så kul ut! Tack för en superblogg! Så kul att du bryr dig om dina läsare och alltid angagerar dig i våra frågor! Den mest givande blogg jag läst!! Kramar

  Malin 2012-09-18 10:59:49
  Svara
 • Var det något särskilt, en händelse i ditt liv t ex, som gjorde att du började med raw? Eller varför gjorde du det? :)Vilken form av yoga passar nybörjare tycker du? ( har ingen aning om du har koll men känns som det, hihi)Hur träffades du och din fästman? Vad jobbar han med? Vilken är din favoriträtt?Fullkomligen älskar din blogg och din instagram!!

  Sofia 2012-09-18 08:59:01
  Svara
 • Hej!Jag är mycket nyfiken på hur din resa in i livet med raw food såg ut. Första veckorna samt det första året. Hur hittade du en vardag i det? Är även nyfiken på hur mycket du äter ute och hur det rikare utbudet av raw ”over there” påverkar din livsstil. Sen är det alltid kul med favoritrecept.Tack på förhand!

  johanna 2012-09-18 07:55:33 http://skafferikartan.blogspot.com
  Svara
 • Hej hej!Thanks for a very encourging and inspiring blog. You doing a great job!I would like to hear what you train and when (morning /evening?)I also would love to hear if you have any yummy dressings to spice up a nice sallad with. Preferable without nuts in it. Recently I have juiced carrot, broccoli stems etc and then added some olive oil and herbs to it for a nice drizzle. Do you do things like that too?And another question: when people ask you why you are eating raw, what is your main reason and do most people understand the path you have chosen?Tack snälla!Kram

  Emma 2012-09-18 05:51:42
  Svara
 • Tack för en grymt inspirerande blogg!!! Kan inte du skriva hur din ”kost-dag” vanligtvis ser ut? Behöver tips på mättande raw-luncher och middagar… Med vänlig hälsning, Rebecka

  Rebecka 2012-09-18 01:51:36
  Svara
 • Doesn’t your stomach get completly destroyed? I am trying as well to eat a lot of veggies, fruits etc. But after some years I can not even look at a banana without getting swollen like a soccer ball. Same for all raw vegtables….It has turned me to the point where I do need to boil everything….for long time to be able to digest the food. How do you manage? Is your stomach treating you well?(I am also skipping, red meat, all gluten and lactose….)Happy to get your point of view….since my stomach is completly destroyed…by eating to ”healthy”. Thanks.

  Roby 2012-09-17 22:53:47
  Svara
 • This blog is my daily inspiration! I would like to know more about your daily meals (breakfast,snacks,dinner). I eat 80% raw and love it, but it’s hard to find good stuff in Sweden. For example, the cleansing drinks from organic avenue. That’s something you can’t find in Sweden or Scandinavia… Your blog really inspires me every day, so keep up the good work! 🙂

  Malin 2012-09-17 22:44:52
  Svara
 • Hej, I was wondering how you started out working within PR after college? Is it essential to have a PR-related degree to be able to start working within PR? I have just graduated with a bachelor of science but want to start working in PR… Also I love your juice/smoothie recipes but was wondering if you could share some raw food lunch/dinner idea? Thanks for a great blog!Sara Kay xx

  Sara Kay 2012-09-17 21:41:20
  Svara
 • Hi!Why did you go raw, and if it was for health reasons, did it work?I’m asking because I have Pcos and thinking of eating more raw.Thanks for the inspo!! :-)Hugs Alli

  Alli 2012-09-17 21:27:01
  Svara
 • Hej! Först och främst, tack för en underbar blogg. Jag skulle jättegärna vilja veta mer om ditt jobb, hur du kom dit du är idag, samt vad du har för utbildning! Sedan har jag en fråga om raw food. Jag har börjat äta mer och mer rawfood och äter bättre idag än vad jag någonsin gjort under mitt liv, men min hy är sämre än någonsin. Nu har jag uteslutit nötter i över en vecka och min hy är mycket bättre. Är det vanligt att man får finnar av nötter? Och hur ska man då göra när man vill äta raw food, som innehåller så mycket nötter? Tack på förhand, keep up the good work!

  Mikaela 2012-09-17 21:25:33
  Svara
 • Hej,Jag äter inte själv raw men läser din blogg ändå. Men jag undrar om, och i så fall hur, din diet ev begränsar dig i vardagen. Tex om du blir bortbjuden på middag på helgen. Middag hos släktingar. Eller är på möte med lunch osv osv. Hur gör du då? Tackar nej eller äter du det som bjuds? Tack för bra blogg!

  Kajsa 2012-09-17 21:14:57
  Svara
 • Hej du är en sån inspiration och jag får alltti styrka när jag läser din blogg! Kan du inte ge lite mer recept så att man kan laga hemma nyttig mat shakes etc.Sen undrar jag vad gör du när du mår dåligt för att må bättre vad ger dig styrka?Kram och tack för en underbar blogg 🙂

  Sandra 2012-09-17 21:00:11
  Svara
 • HiI’m going to NYC in a few weeks. Where’s the best place to buy organic nut butters and other raw foods that are difficult to find in scandinavia?and thank you for the best blog

  Christel 2012-09-17 20:36:39
  Svara
 • Hejsan!Hoppas att det är okej att jag skriver på svenska. Jag har en fundering kring det här med vitaminer. Jag har ätit rawfood i två år ungefär till 70% och varit vegan ännu längre. Men min kropp är så skör och jag blir så lätt trött och deppig så fort jag inte äter det min kropp behöver, eller får i mig alla vitaminer man behöver. Nu tänkte jag höra med dig, hur gör du med b12 t.ex. och andra vitaminer man behöver som är svårt att få från växtriket? Äter du det som kosttillskott eller har du aldrig känt att du behöver utan får nog från växtriket av dessa vitaminer?Det skulle verkligen hjälpa mig och jag skulle bli jättetacksam om du kunde svara på min förvirrande fråga. :)/Jennifer

  Jennifer 2012-09-17 19:50:41
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!