Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BIG ANNOUNCEMENT…

Can’t believe I need to hold this in for a little longer, but I have a big announcement to make… Will let you all know the news later this month!

Going out for a run now, need the fresh air. Excuse the messy apartment, gearing up for a move.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Kul! Ska du skriva en raw food bok?

  http://pernillabredolt.com

  pilla 2012-11-03 18:09:00 http://pernillabredolt.blogspot.com
  Svara
 • Spännande!!!
  Hoppas på att du på ngt vis tar fler hälsosamma produkter till Sverige!
  Jag har läst din blogg länge och har genom dig blivit mer medveten om mat och den mentala delen. Jag kan inte säga att jag äter helt raw, inte ens 50% men jag äter mer rawtilbehör än någonsin och överväger hela tiden noga vad jag ska äta. Förr har jag gjort det med en diet i huvudet och nu gör jag det genom att enbart fundera på hur jag vill må efter, inte i termer som dåligt samvete eller kalorier utan hur jag vill känna i kroppen. OCh då väljer jag sallad och grönt bara av farten. Jag har alltid försökt att undvika mat med tillsatser i men nu när jag väljer mer raw så har jag märkt att mitt sug för så mycket är helt borta. Som du sagt innan, kroppen ber om det den vill ha bara den får chansen. Jag märkte det så tydligt igår och det var då jag började reflektera över min förändring. Var på after work, kom direkt efter träning och i normala fall hade jag gått på öl och vin utan att blinka men nu kände jag efter och min kroppen ville bara ha vatten, få återhämta sig efter träning så det blev det hela kvällen. Jag mådde så bra, förutom att slippa vara lite bakis idag (för ett glas blir ofta flera) men just att det var ett beslut baserat på mina signaler från kroppen. Känner mig nära mitt eget väsen och hur jag närmar mig själen. Så häftigt. Resan fortsätter så får jag se var kroppens behov gör att jag hamnar i slutet, 25%, 50% eller 100% raw. Vet bara att jag aldrig vill gå tillbaka till det jag har slutat ätt äta för jag mår så mycket bättre nu. Tack för att du leder oss i det här men utan att predika. Ha en härlig helg! 

  Josefin 2012-11-03 11:02:00
  Svara
 • Later this month? Thats a looong time!! 😛

  Malin 2012-11-02 19:50:00
  Svara
 • haha NO not pregnant…. Something else!

  filsve 2012-11-02 15:57:00
  Svara
 • u are pregnant?! 🙂

  Sfd 2012-11-02 14:17:00
  Svara
 • Are you expecting a baby???

  Evagavamar 2012-11-02 13:09:00
  Svara
 • What it is???

  Calle 2012-11-02 03:31:00
  Svara
 • Testing, testing! Got a few nudges on Instagram that the comments section of the blog wasn’t working, so making sure this goes through… xx

  Filippa Svensson 2012-11-02 03:16:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!