Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LIVE IN A CRAZY SEXY KITCHEN…

Love this chica! Kris Carr (if you haven’t heard of her already…) is a 30-something health guru with cancer, yet she has lived way past her doctor’s predictions. Why? Because she is using her food as medicine. She recently come out with this cook book – Crazy Sexy Kitchen – with a ton of yummy vegan recipes. Yep, it’s available in Swedish as well.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!! Du har världens bästa blogg, vill bara börja med det! 😀 men vart finns boken att köpa på svenska? har letat ihjäl mig… och den engelska versionen köper man på amazon? 🙂 Ha en bra dag! / Sara

    Sara 2012-11-25 12:24:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!