Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LOW-FAT, LIGHT, AND NON-FAT PRODUCTS ARE SO 1990…

Yes eating low-fat, light and non-fat products might have been a trend in the 90’s, but ladies & gentlemen now it is just so old… out of style… Today you should be eating the real thang – food that the body recognizes. The structure of the food changes when it’s processed and this confuses our digestive system. So go to your fridge, pour out the skim milk and low-fat yogurt. And say bye bye to fake!! Also when it comes to fat, you should be getting the ”right” type, don’t try to avoid it, our bodies definitely need it. Fat protects our most important organs, helps nerves to function properly, keeps us warm (hello Swedes…bbrrrrr), and is a great source of energy.

”In January 2011 the latest Dietary Guidelines for Americans based on the latest scientific data suggested it’s all about quality of fats. The recommendations focused on choosing healthy fats from sources like nuts, seeds, olives and avocado, while still keeping sources of saturated fats like butter, whole milk, beef and chicken with skin to less than 10 percent of overall daily calories. It also suggests minimizing trans fat, which is found in margarine and some processed foods like chips,” (FoodNetwork.com).

I’m no fan of diary, you know that, but if you’re going to eat it, please buy the real deal. Trust me on this one.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! jag har en fråga om bra och nyttiga alternativ nu över jul och nyårshelgerna. Jag är ganska duktig med min mat tycker det är viktigt och gott att äta nyttigt och hälsosamt med mycket grönsaker, frukt, nötter,protein och kanske en mindre del kolhydrater. Därtill tränar jag ca 4 ggr/v. Nu under jul och nyår blir de andra rutiner då vi reser norr ut och inte har tillgång till ett gym. Jag gillar julmaten, men de kan ibland bli lite mycket kolhydrater, godis,choklad och feta tillbehör. Har du några bra tips på nyttiga tillbehör som komplement till skinkan,sillen och revbensspjällen. Bra mellanmål nu när jag inte kommer kunna träna som vanligt utan mer gå PW och kanske ett par alternativ till allt godis (Aladdin askar m.m) och kakor som kommer finnas då fika minst 1ggr/dag är obligatoriskt hos min mormor.

    Tack för en inspirerande blogg.

    /Johanna

    Johanna 2012-12-14 14:49:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind