Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

AIN’T NOTHING LIKE HOMEMADE…

Ain’t nothing like homemade treats! Made these cacao + coco sweets this morning. You can find the recipe on page 130 in Bodylicious, created by my two lovely and inspirational friends Julia Fors and Sofi Fahrman. This is a great option for those allergic to nuts! Enjoy this guilt-free sensation. xx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • HIttat din blogg först nu! Härliga saker, ny på det här med Raw, har börjat med bakverk men sugen på att testa mera!!  Har du någon kokbok för nybörjare du kan rekommendera ??  🙂

    Maria 2013-02-02 06:50:00 http://mariasfavoriter.blogg.se/
    Svara
  • Hej, tycker det är lite synd att du skriver ”guilt-free” , skriv hälsosammare eller snällare eller något liknande. Lägg igen skuld vid mat, det finns tillräckligt med skuldkänslor kopplat till mat. Inget behov att förstärka den känslan genom att antyda att man ska få skuldkänslor om man åt en vanlig chokladboll. Annars väldigt inspirerande blogg!:)

    lovisa 2013-02-01 17:16:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!