Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HELLO GREEN SMOOTHIE RECIPE.

The number one question that I receive on a daily basis is usually about raw food recipes! So I decided to introduce you the master on this subject, Sweden’s best raw food chef – Josefine Jäger – and the creator behind Jfine Cuisine. Her dishes are not only appealing to the eye, but to the body as well. Scroll through options for every meal of the day on her new site or try her nutritious signature smoothie sometime this week.

Hello Green Smoothie Recipe

Ingredients: 3 dl vatten, grön grönsaksjuice eller svalt chagate, 50 gram babyspenat, 1 mogen banan, ½ avokado, 3 msk tinade havtorn, 1 apelsin (riv gärna i lite av det yttre skalet), 1 äpple, 3 msk färsk citronjuice, krydda med malen ingefära eller kardemumma efter smak How-To-Make: Mixa allt slätt i en kannmixer/blender. Fyll upp på glas. Njut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!