Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FAT, SICK, AND NEARLY DEAD TRAILER

Need a Sunday movie? Got the perfect one for you… Watch the trailer here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Filippa. Då jag veta att du även är intresserad av god hudvård så vill jag tipsa dig (lite sent men..) om att idag från kl 13 finns Gabriela från Turkos, Östersund på plats i Åhlenshuset Sthlm. Nedre plan vid Nvey Ecos monter som har smink, och nu även hudvård som är ekologisk. Gabriela är hudvårdsterapeut och det hon inte vet om ingredienser i vad vi smörjer oss med, deras och  andra sakers inverkan på vår hud, är inte värt att veta. Kram och tack för en härlig och inspirerade blogg 🙂

    Karina 2013-02-12 13:53:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!