Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ARE YOU KIND?

This is an exciting end to the week… It’s giveaway time!! In order to win, enter your favorite acts of kindness in the comment section below. Need further explanation? I want to know what you do to be kind to others and yourself?

The lucky one will recieve their very own package from from KIND Healthy Snacks in the U.S.

Are you still reading? What are you waiting for? Go! Go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • För att vara en god medmänniska har jag lärt mig att jag måste vara en god människa mot mig själv. För att kunna ge till andra måste jag ge till mig själv. För att jag ska må bra försöker jag ta hand om min kropp, äta det jag mår bra av och att inte stressa mig självr. Jag försöker finna ro i vardagen, träna, lyssna på min kropp, inte sätta för stor press på mig själv utan ge mig egen tid för att andas. 
  För att få andra att må bra försöker jag vara en person som ger positivitet och glädje till andra. Vara en person som finns där och lyssnar om någon behöver prata.
  Den bästa överraskningen för nära och kära är att laga en god middag och bjuda på, spela en bra skiva och bara sitta och prata. För mig är mig är mina relationer otroligt viktiga och därför försöker jag behandla mig själv så väl som möjligt så att jag kan vara en härlig person mot mina fina medmänniskor.

  Clara 2013-03-09 18:28:00
  Svara
 • This looks so good, I would love to indulge in all this goodness! The most important thing I have learnt is to be accepting of others. It is very easy to only see things from your own perspective and think of your way of doing things as the only right way. I really try to work with myself that way and accept other ways of living and thinking. That is for me a difficult thing and therefor an act of kindness.

  Katrine 2013-03-08 17:28:00
  Svara
 • Ett leende kan skänka glädje till en främling, vän eller dig själv. Även om det ibland känns tufft så plocka framm det där fina leendet för din och andras skull.

  Cecilia K 2013-03-08 08:34:00
  Svara
 • För att må som bäst tänker jag på både mig själv och andra. Jag tränar gärna och har spakvällar för mig själv, men det bästa som finns är att få vara läxhjälpare och förebild för nyligen invandrade mellanstadiebarn. Jag är övertygad om att det hjälper mig lika mycket som det hjälper dem med deras skolgång!

  TH 2013-03-07 13:07:00
  Svara
 • My way of kindness is to make other people happy. I love to buy presents for my boyfriend and family, and I dont ask for anything in return. To see them happy makes me happy, and that is what matters to me. 

  Ida 2013-03-03 23:32:00
  Svara
 • Jag tränar kroppen, skrattar med vänner, ser till att jag får lagom med sömn och ödslar inte tid på onödiga tankar. Jag ser framåt med en positiv inställning! 

  Natalie_a A 2013-03-02 23:10:00
  Svara
 • Jag har blivit snallare mot andra, jag ger alltid alla en och flera chanser, jag domer ingen pa en gang. Jag har dessutom blivit snallare mot mig sjalv i och med att jag har i princip slutat ata kott och mar sa mycket battre! Jag forsoker aven lara ut detta till mina dottrar, de ar fortfarande sma men att erbjuda aldre att ga ut och ga med deras hund/kopa nagot fran affaren ar en borjan! 

  ElinR 2013-03-02 21:33:00
  Svara
 • A year ago I struggled with anorexia and over all had a bad relationship with food. Today I am recovered and volunteer at an eating disorder clinic to help other people see the joy in eating and maintaining a happy and balanced lifestyle. I am very inspired by your blog and try to teach others about the benefits of eating healthy. By volunteering I’m not only helping others to not make the same mistakes that I did, but it gives me strength to know that my journey can be inspiring to others. That is my daily act of kindness 🙂

  Matilda 2013-03-02 20:03:00
  Svara
 • Kindness can be as simple as a smile. Smile at yourself, smile at passing strangers, smile with your friends and give yourself and the people around you a happiness boost 🙂

  Becca 2013-03-02 12:48:00
  Svara
 • Jag har jobbat som gruppträningsinstruktör i 22 år, i ur och skur har jag kört mina klasser och alltid gett allt för att alla mina deltagare ska få en supertimme: en flykt från vardagen, en möjlighet till ett friskare liv, och givetvis en vältränad kropp. Det här är också att vara snäll mot mig själv, vid 45 års ålder har jag enligt företagshälsovården samma fysik som en 18-årig man!

  Tinnie 2013-03-02 09:41:00
  Svara
 • Jag har slutat äta kött. Det är snällt mot min kropp, djuren och miljön. För mig handlar det inte bara om ett visst sätt att äta, det är ett sätt att se på livet. Vi måste bli snällare mot jorden och alla dess invånare om vi ska kunna fortsätta leva tillsammans! Det är vad jag tror. 🙂

  Malin 2013-03-01 23:21:00
  Svara
 • När någon tar sig tid och ork att klia mig på ryggen! Bättre än vilken dyr present som helt!:) 

  lovisa 2013-03-01 22:01:00
  Svara
 • Vill man vara snällt mot sig själv och andra måste man lära sig att vara tacksam över vad man har i livet istället för att vara otacksam för vad man inte har.

  annette 2013-03-01 21:56:00
  Svara
 • En av mina favoriter är att ge bort sin plats på bussen och tåget för äldre, gravida och barn.Detta uppskattas alltid med en varmt leende som tack. 

  Susan 2013-03-01 21:48:00
  Svara
 • Jag har nyligen gjort om hela mitt liv och påbörjat en raw vegan livsstil och det är det bästa beslutet jag tagit! Aldrig tidigare har jag mått såhär bra. Jag älskar att dela med mig av den positiva och fantastiska känsla jag numera konstant är fylld med. Så för tillfället ÄLSKAR jag att komma in på kontoret med nyexperimenterade raw fikor. Jag älskar att dela den härliga känsla en nyttig, livfull och smakrik kreation kan ge! Det är så fantastiskt att få inspirera och influera mina kollegor och jag ser hur bra dem också mår av det. Det känns helt enkelt helt underbart att få må bra tillsammans och ta dem rätta stegen ihop mot bättre hälsa, välbefinnande och hållbar utveckling på jorden med respekt för vad moder natur har skapat till oss! Stor kram till dig och tack för att ständigt inspirera.

  Katrin 2013-03-01 21:29:00
  Svara
 • Jag anser att det är viktigt att alltid vara hjälpsam mot människor, oavsett om man känner dem eller inte. Man blir lyckligare inifrån och ut, och förhoppningsvis i sin tur gör någon annan glad. Att hjälpa en äldre farbror med sina matkassar, att hjälpa en tjej upp från att ha ramlat, eller att kanske ta upp ett äpple som råkat ramla ner när någon ska handla. Det krävs inte mycket, men små gärningar tror jag genuint blir större i det långa loppet. Mer kärlek åt vår planet! <3

  Jennifer Jacobsson 2013-03-01 20:45:00
  Svara
 • Ett leende , några vänliga ord eller en varm kram är några snälla saker som jag försöker göra mot både mig själv,vänner och andra som jag möter. Så enkla små saker att göra men så stora och betydelsefulla för mottagaren =)

  Emelie 2013-03-01 19:07:00
  Svara
 • Jag brukar lämna små lappar med korta meddelanden till mina käraste för att skänka lite solsken och glädje mitt i den gråa vardagen. Jag lämnar dom på otippade ställen så att de ska hittas spontant och få dom att le och komma ihåg hur älskade och fantastiska dom är! 
  Rekommenderas varmt. Det betyder mer än man tror att bli påmind om hur mycket man uppskattas! 

  Jasmine Alakari 2013-03-01 18:58:00
  Svara
 • My girlfriend and I buy or make a large supply of coffee or cocoa and on one of the coldest days of the winter holiday we take a warm beverage to as many of the bell-ringing donation collectors that are near our house. Its small, but it helps them get through their shift.

  Stephanie Chavez 2013-03-01 18:05:00
  Svara
 • Mitt bästa tips är att le mot alla och speciellt människor som ser ut att vara ensam! Leendet smittar vilket gör att jag mår bra när jag ser att ett leende spricker upp hos den okända människan t.ex. på stan! Om jag mår dåligt, känner att jag ej lyckats på jobbet eller att jag haft en mindre bra dag ser jag alltid till att köpa något ätbart till minst en hemlös på gatan innan jag åker hem! Den tacksamhet som lyser upp i deras ögon räddar min dag och jag känner mig som en superwoman!!

  Josefin 2013-03-01 17:26:00
  Svara
 • Mitt bästa tips är att le mot alla och speciellt människor som ser ut att vara ensam! Leendet smittar vilket gör att jag mår bra när jag ser att ett leende spricker upp hos den okända människan t.ex. på stan! Om jag mår dåligt, känner att jag ej lyckats på jobbet eller att jag haft en mindre bra dag ser jag alltid till att köpa något ätbart till minst en hemlös på gatan innan jag åker hem! Den tacksamhet som lyser upp i deras ögon räddar min dag och jag känner mig som en superwoman!!

  Josefin 2013-03-01 17:13:00
  Svara
 • Det snällaste du kan göra för andra är att vara snäll mot dig själv! Och Det bästa kneppet för att bli bättre på att hjälpa andra är att först hjälpa dig själv! Då får du resten på köpet! Är man glad och positiv så smittar det av sig! Mår man bra så smittar det också av sig! När man mår bra med sig själv har man lättare för att kunna hjälpa andra då man har mer tid för omvärlden istället för att gräva ner sig i sina problem!

  Malin 2013-03-01 14:54:00
  Svara
 • En kram. Att ge någon som behöver det, en ordentlig kram. Simpelt, tidlöst, kostar inget. 

  Sarah 2013-03-01 13:49:00
  Svara
 • Något väldigt lätt som jag gör är att skicka meddelanden till nära och kära i alla möjliga och omöjliga tider. Kan skriva: Hoppas du har en riktigt fin dag eller jag kanske läser någon tidning och få se/läsa något som en vän skulle gilla, då tar jag kort och skickar ett sött meddelande. Älskar när mina nära och kära gör samma sak till mig <3

  Mirella

  Mirella 2013-03-01 13:10:00
  Svara
 • Min favorit är att finnas till för alla mina vänner – lyssna, krama, komma med råd när det behövs och bara vara med när inga råd hjälper. Att finnas där i vått och torrt, oavsett vad som händer eller hur länge sedan det var man hördes sist är det finaste man kan göra för de man tycker om!

  Ewa Elsa Victoria Jonsson 2013-03-01 12:57:00 http://www.facebook.com/ewaelsavictoria
  Svara
 • Det finaste du kan göra är att älska alla runt omkring dig och inte känna något hat. Kärlek är den starkaste energin i vårt universum och genom att sprida kärlek, positivitet och glädje i form av bland annat leenden, komplimanger och generösa handlingar så sprider du denna positiva energi. Var tacksam för allt här i livet så ger livet dig ännu mer att vara tacksam för. 

  Amanda 2013-03-01 12:34:00
  Svara
 • Det första på morgonen: Säga till sig själv hur bra och fantastisk man är.
  Under dagen: Se det finaste ur varje människa och våga säga det också. Även om det kan innebära att gå fram till en främling och berömma denne för någonting som jag anser beundransvärt. 
  – Ger helt klart alla en bättre dag och glädje!

  Rebecka 2013-03-01 12:22:00
  Svara
 • det bästa jag vet är att överraska mina vänner och familj med goda och hälsosamma middagar! Jag älskar att laga mat och det är en fantastisk känsla när gästerna visar sådan uppskattning för det man gör 🙂 på så vis är jag snäll mot mig själv och mina nära och kära!

  sofie n 2013-03-01 11:33:00
  Svara
 • The kindest thing we can do is to love ourselves and our bodies. We need to stop focus on flaws, our bodies are beautiful and deserves to be treated thereafter! <3 

  Sally 2013-03-01 11:07:00
  Svara
 • Jag tycker om att överraska mina vänner när det är sjuka med en liten krya-på-dig-present! Tex hemma gjorda rawfood bollar:) man blir ju glad när andra är glada! Win win:)

  Sol 2013-03-01 10:59:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che