Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN.

Idag är internationella kvinnodagen! Och då vill jag passa på att tacka de starka kvinnor som inspirerar mig och gör mig till en bättre människa.

Tack till… Birgitta Svensson (mom på bilden), Louise Svensson, Sofia Appelgren, Gianina Ferrando, Meredith Stebbins, Anna Sjödin, Kristina Køhler, Alexa Lynch, Erika Berlinghof, Julia Fors, Lovisa Lundberg, Oprah Winfrey, Marie Forleo, Gabby Bernstein, Meggan Wattersson, Louise Hay, Marianne Williamson, Mother Teresa, Marisol, Lisa Nilsson, Doreen Virtue, Anastasia Hessel, Josefine Jäger, Marie Salomonsson, Lena Salomonsson, Gun Hedberg, Marianne Svensson, Mariah Carey, Liza Laserow, Alessandra Mikic, Katie Dalebout, Jamia Wilson, Vanessa Codorniu, Micah Clasper-Torch, Kandace V. Simmons, Kristen Domingue, Christine Gutierrez, Cissi Von Arnold, Amanda Modee, Lisa Fabrega, Amy Daroukakis, Sofi Fahrman, Frances Cheung, Yolanda Shoshana, Nicole Swarts, Allie Nicole Fernandez, Jennifer Racioppi Bandes, Selma Melngallis, Erica Palmcrantz, Lela Rose, Kris Carr, Delaney Del Prete, Jennifer Eller, Halsey Stebbins, Annika Sjöö, Josefine Hellström, Robyn Youkoulis, Eden Wexler, Kelley Hayes, Jordi Lippi, Kris Schoels, Karena & Katrina, Therese Lundqvist, Carrie Underwood, Natalia Rose, Hannah Andersson, Abigail Lorick, Kimberly Snyder, & Renee Voltaire.

Vilka kvinnor är viktiga i ditt liv?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • <3

    Jfine 2013-03-11 20:33:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che