Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VINNAREN ÄR… DRUMROLL PLEASE..

Oj oj det var så svårt för mig att välja en vinnare för the KIND giveaway. Ni skickada alla in de mest fantastiska kommentarerna. Fint jobbat, fortsätt med det ni gör!

Grattis till de lyckliga vinnarna. Det finns 2 stora vinnare och 2 mini vinnare. Maila mig på Filippa@rawclarity.com med dina kontaktuppgifter.

Winner #1: Rebecka

Det första på morgonen: Säga till sig själv hur bra och fantastisk man är. Under dagen: Se det finaste ur varje människa och våga säga det också. Även om det kan innebära att gå fram till en främling och berömma denne för någonting som jag anser beundransvärt. Ger helt klart alla en bättre dag och glädje!

Winner #2: Josefin

Mitt bästa tips är att le mot alla och speciellt människor som ser ut att vara ensam! Leendet smittar vilket gör att jag mår bra när jag ser att ett leende spricker upp hos den okända människan t.ex. på stan! Om jag mår dåligt, känner att jag ej lyckats på jobbet eller att jag haft en mindre bra dag ser jag alltid till att köpa något ätbart till minst en hemlös på gatan innan jag åker hem! Den tacksamhet som lyser upp i deras ögon räddar min dag och jag känner mig som en superwoman!!

Mini Winner: Jasmine

Jag brukar lämna små lappar med korta meddelanden till mina käraste för att skänka lite solsken och glädje mitt i den gråa vardagen. Jag lämnar dom på otippade ställen så att de ska hittas spontant och få dom att le och komma ihåg hur älskade och fantastiska dom är!

Rekommenderas varmt. Det betyder mer än man tror att bli påmind om hur mycket man uppskattas!

Mini Winner: Matilda

A year ago I struggled with anorexia and over all had a bad relationship with food. Today I am recovered and volunteer at an eating disorder clinic to help other people see the joy in eating and maintaining a happy and balanced lifestyle. I am very inspired by your blog and try to teach others about the benefits of eating healthy. By volunteering I’m not only helping others to not make the same mistakes that I did, but it gives me strength to know that my journey can be inspiring to others. That is my daily act of kindness 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che