Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DIN DAGLIGA AFFIRMATION?

Läs igenom citaten (affirmatons) från Louise Hay nedanför och välj en som du kan koncentrera dig på idag. Lev efter den under dom kommande 24 timmarna. Fokusera på att leva i nuet. Var här och nu, var närvarande. Släpp alla dina bekymmer om framtiden. Oro gör dig igen nytta. Du behöver inte dom negativa tankarna. Se allt med kärlek idag, och låt inte rädsla ta över. Du förtjänar lycka, det är ditt naturliga tillstånd. xoxo, Filippa

“I am willing to release the need to be unworthy. I am worthy of the very best in life, and I now lovingly allow myself to accept it”

“I will not be distracted by noise, chatter, or setbacks. Patience, commitment, grace, and purpose will guide me.”

“I am in the right place at the right time, doing the right thing.”

”I lovingly do everything I can to assist my body in maintaining perfect health.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för att du inspirerar och delar med dig. Ang kommentarer, det är så bra när det står hur många som kommenterat innan. Gillar att gå ner och läsa andras tankar men nu står det alltid noll. När ja sjävl kommenterar det är då jag kan se om andra har gjort det. Vore guld om det gick att ändra. Ha en härlig tisdag!!!

  Josefin 2013-03-19 09:24:00
  Svara
 • Jag har ej lyssnat på min kropp som under ett år sagt stopp!! Jag har kört på, tappat mig själv tills jag i början på veckan inte kände igen mig själv. Blev skickad till vårdcentralen och blev sjukskriven för akut stress. Jag?? Vad hände? Jag är för ung!!! Men nej kroppen sa ifrån.
  Och nu vill jag tacka dig! Du gav mig ett steg i rätt riktning med detta klipp. Louise L Hay var min stora inspirationskälla men glömt henne på livets stig. Hela jag jublar inombords när jag lyssnar på henne och du har med ditt inlägg räddat min dag, min helg, kanske hela min framtid! Hoppas du går en underbar helg bästa Filippa! ❤

  Jossan 2013-03-15 18:58:00
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Hej Jossan,

   Tack för att du delar med dig. Fortsätt i denna riktningen.

   Jobba med ditt tänkande och börja använd dina gåvor. Vad kom du hit till jordon för att göra? Jobba med? Lära dig?

   It’s your time to shine girl…

   Love,
   Filippa

   filsve 2013-03-16 13:13:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che