Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÄLJ KÄRLEK.

Välj kärlek istället för rädsla.

(Image: Created by Katie Dalebout for Gabrielle Bernstein)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så sant!

  Godenzzi 2013-03-20 21:59:00
  Svara
 • Hej Filippa! 

  För det första vill jag bara säga att du är en stor stor inspiration, verkligen! Min dröm är att få jobba med kost och hälsa på det sättet som du gör, speciellt inom raw food. Det har öppnats upp en helt ny värld för mig när jag börjat läsa på om raw food, hur fint det är och vad det gör för en och dessutom hur viktigt det är med ekologiskt. Jag såg att du hade läst på the Institute of Integrative Nutrition till holistic health coach, har läst på om vad det handlar om och det är precis det jag vill göra. Jag har verkligen fått en stor passion för hälsa med raw food och superfoods etc och vill lära mig så mycket som möjligt och sedan jobba med detta i framtiden. Men jag förstod inte riktigt om man var tvungen att flytta till new york eller om man kunde gå kursen online från Sverige? och om man sedan kunde läsa vidare på ucla i californien eller något i den stilen tror jag det stod. Jag vet inte om du vet detta men tänkte att det kunde vara värt att fråga iallafall! oerhört tacksam för svar.HUGS

  Sanna 2013-03-20 13:01:00
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Tack för din fina kommentar!

   Du kan läsa från Sverige. Jag kan introducera dig för IIN, så kan dom skicka mer info till dig.

   Du skulle älska skolan…

   Love,
   Filippa

   filsve 2013-03-21 00:39:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che