Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LADDAD & REDO.

Börjar min fitness utmaning denna veckan! Jag ska komma i form under dom tre nästa månaderna för Wellness Aftonbladet. Resultatet ser ni i Augusti numret av tidningen. Som ni vet så älskar jag det naturliga sättet att leva och det gäller även min träning, så mitt upplägg innehåller en hel del övningar med egen kroppsvikt och naturliga rörelser.

Vem ska nu vara min coach under denna resan? Personal Trainer Cai DennyNordic Personlig Träning i Stockholm. Han kom precis tillbaka från Australien med massor av roliga och innovativa sätt att forma och tona. Du kommer att se mycket av honom på bloggen under de närmaste veckorna…

Bild togs före dagens träningspass i omklädningsrummet på Planet Fitness. Have a good weekend everyone. xx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad spännande! Ser fram emot att höra mer av vilka övningar ni använder och så 🙂 Härligt med egen pw som är fylld av ny inspiration!

    Therawfoodsisters.com 2013-04-07 11:39:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!