Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HÄLSA ON THE GO!

Förbered, förbered! Det är nyckeln till hälsa. Ha alltid med lite snacks i väskan som dessa bars från Pulsin’.

Vart kan du köpa allt? På BodyStore.com…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Barsen och proteinet finns i hälsofackhandel och onlinebutiker som:
  Pulsin proteinpulver: http://www.bodystore.com/3/sv/varumarken/pulsin
  Pulsin bars http://www.vitaminvaruhuset.se/sok/?q=pulsin
  Sweetleaf steviadroppar http://www.bodystore.com/3/sv/varumarken/sweet-leaf

  Madeleine 2013-04-17 11:37:00
  Svara
 • Vad har du köpt dessa? Fullkomligt älskar din blogg!

  Kram!

  Mika 2013-04-10 12:15:00
  Svara
 • Åh, var köper du barsen?

  Wilma 2013-04-09 20:05:00
  Svara
 • Hej Filippa! Hur ser en vanlig dag ut för dig vad gäller måltider, hur ofta och vad äter du? Jag vill så gärna äta helt ”clean”. Men jag tycker det är svårt då jag tränar mycket, ca 6-7 gånger i veckan. Jag tränar både styrka och kondition så jag vill äta mycket protein. Jag äter mycket whey protein vilket inte är i närheten utav clean men andra proteinpulver är så dyra då jag vill få i mig ca 100g om dagen. Jag äter även en del ägg och fisk men annars inget animaliskt. Hur kombinerar jag bäst clean eating med min träning?
  Tack för många inspirerande inlägg!

  sofie n 2013-04-07 20:58:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!