Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HÄLSOANALYS PÅ SPORTEOPATHY.

Jag var på Sporteopathy i Vasastan denna veckan och träffade deras Chief Therapist Johanna Angner Bjurström. Vilken eye-opener! Hon kollade alla min värden – allt från vitaminer och mineraler, till tungmetall nivåer, och hur dom inre organen mår… Har massa ny kunskap att dela med mig till er nu. Johanna använde 3 olicka maskiner (so you can’t do this at home kids) och sen titta hon på mina ögon och tunga.

Det jag måsta jobba med mest och det som slitter på min kropp är stressen. Not a shocker for me… Jag har alltid haft väldigt höga krav på mig själv, typical perfektionist. Så nu blir det ännu mer yoga och meditation för min del. Tror också att bara flytten från galna New York City to Stockholm redan hjälpt… Men fick mig att inse (ännu mer) att kroppen är det viktigaste vi har! Vi måste göra hälsa och välmående till top priority varje dag.

Ska börja en liten hälso resa med Sporteopathy denna månaden, så häng med i min utveckling.

Rekommenderar stark att DU också kollar hur din kropp igentligen mår. Du kan också få svar på varför du har olicka symptomer, känner dig trött, sover dåligt, etc.

Sporteopathy är en supporter av mycket naturlig, ekologisk, raw kost och deras program är personlized till varje person. My kind of philosophy.

Never stop learning! And be the best version of yourself.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Synd att alla bra grejer du har innehåller aluminium i påsarna så tråkigt när man vill äta nyttigare!

  Irrepirre56 2013-04-15 01:04:00
  Svara
 • Hej låter intressant, det är så Dr.Nie arbetar hon kollar allod pulsen sen tunga och och ögonen för att ställa diagnosen och sen med hjälp av akupunktur. Kan vara värt att prova då aer hon de inre organen hur de mår 🙂

  Kram

  Godenzzi 2013-04-14 13:24:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!