Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TORSDAGENS SCHEMA.

Nu för tiden handlar mitt liv om rutiner och effektiv planering. I juli ska jag och min PT Cai Denny fotas för min omvanling i Wellness Aftonbladet och jag är fullt fokuserad på min utmaning.

Natten innan brukar jag skriva ut mitt schema för nästa dag – vilket inkluderar min mat, vatten, träning och lite andra småsaker.

Imorgon ska jag inte till mitt vanliga gym, istället blir det bikram yoga vid Hötorget.

Mitt vattenintag nedanför är en uppskattning, mitt mål är att drick ca. 2 liter om dagen, mer om jag gör yoga.

Testa att skriva ut ditt egna schema…

Mitt Schema: Torsdag, April 18th

–      Kl. 7.00: Probiotika piller and .5 liter vatten

–      Kl. 7.15: 60 Minuters Powerwalk

–      Kl. 8.15: Frukost – 1 dl. Gröt med krossade linfrön, kanel, mandel mjölk + citron vatten. Extra vitamins and minerals.

–      Kl. 9.00: .5 liter vatten

–      Kl. 10.00: Meditation

–      Kl. 10.30: Mellanmål – Smoothie med blåbär, spirulina, banan, multi-pulver, bee pollen, vatten

–      Kl. 13.00: Lunch – Bönsallad med gul paprika, lök, pesto.

–      Kl. 14.00: .5 liter vatten med ph kalk

–      Kl. 15.00: Mellanmål – Renée Voltaire trailmix

–      Kl. 17.00: Bikram Yoga + 1 liter vatten

–      Kl. 19.00: Middag – Sötpotatis med en stor grön sallad och avocado. Senap och olivolja dressing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Filippa

  Jag tycker väldigt mycket om din blogg och har nyligen, efter viss tids sjukdom, tittat över min kost och försöker äta mer raw food även om jag fyra maltider i veckan äter fisk, fagel och nan gang nötkött. Som nybörjare tycker jag det är supersvart att veta vad man ska laga till frukost, lunch och middag. Har sa lite inspiration.

  Hade inte du kunnat ha en kategori här pa din blogg med Recept eller Matinspiration?

  Har du nagra tips pa bra Raw Food receptbanker dit man kan kika in och hämta inspiration?

  Sist men inte minst: Jag älskar kaffe .. har du nagra bra tips pa kaffe substitut? Läste om Teeccino, känner du till det?

  Tusen tack och lycka till med träningsutmaningen!
   

  Louise 2013-04-19 15:03:00
  Svara
 • Hej Filippa!
  Jag följer troget din blogg och får många kul tips främst när det gäller maten och att sätta ihop nya sallader och smoothies som känns fräscha – tack!!
  En sak jag ofta undrar över är dock kaloriintaget? Du om någon känner väl din kropp och vet vad den behöver men jämför man med genomsnittspersonen som tränar så verkar du få i dig alldeles för lite energi, både vad det gäller kolhydrater och protein. Med tanke på att du har många som läser och inspireras låter det lite farligt att få en del tränings/hälso/viktfixerade tjejer tro att det i längden är hälsosamt med ett för lågt kaloriintag – förbränningen går i botten och kroppen ställer in sig på svält vilket är särskilt farligt för en som tränar då kroppen verkligen behöver extra bränsle. Har du kollat ditt kaloriintag med din PT? Han kan omöjligt tycka matschemat ovan är tillräckligt…

  Sara 2013-04-19 04:03:00
  Svara
 • Hej. Menar du DL vatten som du dricker? Blev förvirrad… Toppenblogg du har!

  Hannahberntsson 2013-04-18 17:38:00
  Svara
 • Vad kul med bikram! Vi började göra bikram för en månad sedan och är helt besatta älskar det. Vi försöker gå så ofta vi bara kan, nästan varje dag och är helt fantastiskt. Så känns som vi dricker litervis av vatten dock haha! Ha en fantastiskt dag 🙂 / www.therawfoodsisters

  Julie Katrin 2013-04-18 13:31:00
  Svara
 • Vad är det för gröt du äter? Kokar du den eller när det raw? Kramar

  Malin 2013-04-18 10:53:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!