Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KLARA, FARDIGA, GÅ!

Jag älskar variation i alla former – speciellt när det gäller mat, träning, frisyrer, eller livserfarenheter. Mix it up folks. Säg ja till allt som livet har att erbjuda …

Imorse gick startpistolen på Kvarnloppet utanför Stockholm kl. 11.00 och Stefan, hans kompis Martin, och jag sprang 10km. Alla kom i mål ungefär efter en timma. Solen stråla, så jag tackar väder gudarna för det.

Detta var igenting som jag tränat inför, blev mer en spontan grej! Känns så fantastiskt nu efteråt. Ska ta min avokadotoast och sätta mig i solen en stund, låta benen vila lite och njuta av mina happy hormones som jublar i hela kroppen.

Min afterworkout snack blev en Protein Sport bar från Pulsin ‘.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!