Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BURN BABY BURN.

Testa min Drop of Mindfulness yogamatta ut i solen idag och körde en ny video från Tone It Up! girlsen Karena + Katrina. Älskar deras moves och filosofi. Dom jobbar mycket med egen kroppsvikt. I denna videon är också Renee Herlocker med och visar bra övningar. Den jag gör i bilden övanför var helt galen, bränner sjukt mycket i låren. Burn baby burn.

Testa själv…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Filippa! Först av allt, stort tack för en underbar blogg fylld med härliga tips! Jag har en fråga till dig, jag börjar alltid dagen med en stor grön juice eller en grön smoothie och förutom alla grönsaker så har jag även i spirulina, vetegräs och macapluver. Så till frågan, tycker du att jag borde blanda i chlorellapulver också? Jag vet nämligen inte riktigt vad som är skillnaden mellan spirulina och chlorella, rent näringsmässigt alltså.

  Stort tack på förhand!
  Keep up the good work!
  Klara

  Klara 2013-04-26 12:58:00
  Svara
 • Testade dom igår 🙂 riktigt bra och ont har jag idag 🙂

  Jelena 2013-04-25 22:45:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!