Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JUICE & THE DRESS

Mina bästa vänner är mina största treasures i livet. Jag är väldigt blessed att ha många bra… och igår firade jag en av dom Anna Sjödin med lite wedding shopping inför hennes bröllop i Augusti. Vi träffades under mina tidiga år New York och då var vi unstoppable – våra veckor bestog av event jobb, mysiga bruncher i Nolita, promenader i Central Park, billig shopping på Century 21, och vi var ofta dom sista att lämna Goldbar och Tenjune. Japp, those were the days. Men nu lämnar vi memory lane och återvänder till helgen! Vi hitta den perfekta brudklänningen på Södermalm och hade även tid att prova på våra tärnklänningar, mycket produktivt team.

Anna servera lite juice från froosh innan vi börja och det var tur det, vi behövde verkligen energi för denna heldag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!