Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NORDIC HIIT CAMP.

Vill du komma i form? Och göra det nu? Testa Nordic HIIT Camp i Maj, som tagits fram av min PT Cai Denny. Träna utomhus och lär dig nya roliga övningar som get resultat. Programmet är en blandning av Crosstraining och HIIT (hög intensiv intervall träning). Bästa sättet att få din kropp tight till sommaren och för livet.

På fredag ​​träna vi med pilates bollarna. Jag älskar att Cai varierar min training – hjälper vekligen med motivationen! Vi körde the plank, 30 sekunder på den största bollen. Bra för magen… you’ll feel it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!