Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FIT ON THE GO!

Denna månaden är lite crazy, mycket resor! Så min PT Cai Denny från Nordic Personal Training gav mig lite tips for fitness on the go! Bland annat TRX banden, som jag sätter fast i dörren eller i ett träd. Du kan jobba både under och överkropp med dom här repen. Här är lite olika övningar du kan pröva – variety of moves here! Känns som en mix av pilates och boot camp moves.

På Onsdag åker jag ner till Cannes och TRX:en följer def med i väskan. Ska kombinera dom med lite jogging turer på stranden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Välkommen hit i morgon! =) Om du vill köpa lite bra grönsaker och sånt så kan du antingen gå till marché forville eller marknaden som du gick till förra året! Marché Forville är har nog ett större utbud.

  Anna-Lena 2013-05-14 19:49:00
  Svara
  • Svar på Anna-Lenas kommentar.

   Tack för tipsen! Vart ligger Marche Forville? Långt från Hotel Martinez?

   filsve 2013-05-14 20:18:00
   Svara
   • Svar på filsves kommentar.

    Den ligger i gamla stan. Du går rakt upp från hamnen (inte hamnen i palm beach den andra bredvid le palais des festivals) förbi skaldjursrestaurangen och rakt upp. Det är en bit från Martinez men om du har tid och det inte ösregnar som idag så kan man lätt promenera dit! =)

    Anna-Lena 2013-05-15 19:35:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!