Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BACK TO BUSINESS!

Igår var det back to business med Cai Denny från Noridic Personal Training. Repet är grymt för magen! Testa själv och signa upp för Nordic Hiit Camp… Ses där. xx

Nordic Hiit Camp – By NordicPT

Nordic Hiit! Nordic Hiit är en samling träningsmetoder som syftar till att förbättra snabbhet, styrka och uthållighet. Vilket även ger en effektiv viktminskning, NHCär en blanding av crosstraining (cirkelträning) och HIIT (hög intensiv intervall träning) samt tabata och styrkelyft.

Alla är välkomna att delta då träningen är utformade att passa alla oavsett vilken nivå du ligger på. De flesta övningar är på tid och inte repetitioner och du väljer själv ditt tempo, instruktörerna kommer motivera dig så att du presterar  maximalt vid varje pass.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!