Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VAD VILL DU ÄTA?

Frukost ämnet har kommit upp en hel del i min coaching på sistone. Det handlar mest om vad vi tror vi ska äta vs. vad vi igentligen vill ha. Det är viktigt att du lyssnar på din kropp – vissa dagar känns det ok att bara dricka en grön smoothie och andra dagar vill man äta något mer, som t.ex. gröt eller avokado toast. Din kropp vet exakt vad den behöver! So listen up…

I morse gjorde jag en ”smoothie” mix med mitt pulver från Sporteopathy och beställde en skål med frukt till rummet. Perfekt.

Mitt Sporteopathy programmet känns helt fantastiskt, jag känner redan ett inre lugn efter en vecka. Känns skönt att ge kroppen alla vitaminer och mineraler som den behöver. Testa en konsultation och se om din kropp saknar några ämnen. Sporteopathy ligger i Vasastan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!