Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN STORA KVÄLLEN…

Jag flög ner till Cannes för att göra PR for Calvin Klein & IFP festen. En årlig fest som dom gör i början av Cannes Film Festival.

Ladda upp med en sallad och avokado, som jag tagit med mig från Sverige. Sen fixa jag mig för kvällen med Natalia från Coty Prestige, som har hand om alla perfumer som euphoria Calvin Klein i USA.

Eventet gick jätte bra, Nicole Kidman kom trots regn och rusk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej

  Har en fråga och vet inte riktigt vart jag ska vända mig.Jag hoppas du kan hjälpa mig med.

  Jag äter minst 2 påsar färsk sallad varje dag..spenat och en blandad. Läst nu på många olika stället om hur dessa hanteras när dom paketeras. Detta gör mig jätte orolig om det stämmer.

  Skickar med ett utav utdragen jag läst om detta..

  “Chlorination
  While it is true that baby carrots are treated with a diluted solution of chlorinated water, there is nothing special about the treatment of baby carrots as opposed to other vegetables. In fact, almost all ready-to-eat vegetables, along with bagged lettuce, is treated in this manner. It is very similar to the chlorination process that treats tap water. The process is approved by the FDA and opponents can point to no studies which proves this process leads to cancer or any other illness.”

  I vanligt dricksvatten är det ju mycket låg klorhalt, man jag antar att halten i grönsaksodlingen är väsentligt högre om det skall desinficera? Men jag vet inte detta. Om de gör på detta sättet i USA så gör de troligen likadant i andra länder. Här också? Detta står ingenstans på paketet. Jag vill inte ge små barn detta om det stämmer.

  Stämmer detta?

  Erica 2013-05-20 18:54:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!