Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GETRAW GIVEAWAY!

Nu är det dax för en giveaway igen! Du kan vinna ett paket med dom nya och super goda Getraw barsen. And that’s freakin awesome.

Bara svara på den här frågan.. Vad är den bästa fördelen med raw food för dig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
61kommentarer
 • Den allerstörste fordel er, at jeg verkligen känner hur mycket bättre min kropp mår, när jag äter maten frisk och rå. Jag är inte 100% raw foodist, men jag kommer närmare denne livsstil mer och mer. Ville älska att frossa i dessa grymma barsen – det är verkligen freakin awesome 🙂

  Katrine 2013-06-01 17:30:00
  Svara
 • Kære Fillipa.
  Dejligt med en giveaway! Ser meget lækkert ud!
  Den største fordel ved Rawfood for mig, er at jeg lider af eksem og derfor kan jeg ikke tåle tilsætningsstoffer eller forarbejdede fødevarer. Mit eksem forsvinder lige så snart jeg spiser naturligt.
  Håber du nogenlunde kan læse det danske.

  Mange hilsner din største fan i Danmark 🙂

  Iben 2013-05-27 19:23:00
  Svara
 • Fördelarna med raw food är otroligt många. Kosthållningen ger mig energi, entusiasm och allmänt välmående. Man mår verkligen super! Den nästan viktigaste effekten för mig är den respekt man känner när man följer denna kost. Respekt, inte bara för sin egen kropp, utan också gentemot omvärlden. Man lär sig lyssna på kroppens signaler och skonar samtidigt miljön. Det är befriande med ett holistiskt synsätt på mat där näringsmaximering är viktigare än kaloriräkning!

  Hanna 2013-05-27 11:21:00
  Svara
 • Raw food har gett mig ett nytt liv! Nu försöker jag smitta av mig till nära & kära. Om jag skulle vinna hade jag delat med mig till mina vänner så de även kan få möjlighet att smaka goda nyttighter & förhoppningsvis kan det bli en ögonöppnare som sår ett frö..

  Therese lindborg 2013-05-24 19:26:00
  Svara
 • Hej!
  Den bästa fördelen för mig med rawfood är att mina sjukdommar har blivit bättre! Är piggare, kroppen har börjat fungera som den ska igen (bla bättre hormonbalans) och jag mår bättre från insidan! Fick reda på av läkare att jag aldrig skulle bli helt frisk och att ‘mirakel’ kommer aldrig ske så jag kan bli frisk. Kunde dessutom inte ta den medicin som erbjöds (som med stor sannolikhet kunde ge mig levercancer) pga olika anledningar. Dock vägrade jag att acceptera svaret och hamnade bland annat på din blogg och fann inspiration. Googlade vidare och fick reda på att andra med samma sjukdom hade blivit bättre genom raw. Så delvis har jag övergått mer och mer till raw (cirka 50-75% idag) och blivit friskare. Utöver att jag mår bättre och ser bättre ut – det är även sjukt gott 😀

  Jem 2013-05-23 17:01:00
  Svara
 • Ren mat för att få en ren kropp!
  Vi behöver veta vad vi stoppar i oss idag då matindustrin växer sig starkare och starkare och lockar med mer och mer skräpmat.
  För in en raw food dag i skolan! Vi behöver lära våra barn vad som är bra mat.
  Raw food får mig att må toppen och tillsammans med träning förlänger jag livet…. 🙂

  Eva 2013-05-22 22:56:00
  Svara
 • Det bästa är att man tänker globalt. Rent ekologiskt är det superbra, man äter rent och mycket mindre kött. Personligen blir det i sig bättre fördelar för mig: mer ren mat = mindre cancerframkallande besprutningsmedel, bättre hy, bättre förutsättningar för att bli en bättre världslig medborgare. Köper man fairtrade eller närproducerade råvaror så ännu bättre. Fördelar för alla människor i ledet.

  Sadaf 2013-05-22 20:41:00
  Svara
 • Det absolut bästa rawfood är hur bra den får mig att må. Inte bara fysiskt men psykiskt också. Jag tror på att allt hör samman. Rawfood har inspirerat mig till att varje dag försöka äta så ren mat som möjligt.

  Valle 2013-05-22 20:16:00
  Svara
 • Det bästa med raw food för mig är att det får mig att känna mig full av energi och tillfreds med mig själv. Det gör att jag får motivation att alltid göra mitt bästa utifrån situationen, inte bara när det kommer till kost utan även i jobb, relationer och träning!

  Linnéa 2013-05-22 16:29:00
  Svara
 • Jag vet tyvärr inte vilka fördelar det kan ge mig för jag har aldrig riktigt testat. Jag lider av stora magproblem och har fått en IBS-diagnos men sist jag träffade en ny dietist trodde hon att jag istället har mjölkallergi. Jag har testat alla möjliga olika tabletter, naturläkemedel och behandlingar de senaste 5 åren att jag vet varken in eller ut. Jag har lyssnat på läkare, dietister och personer inom alternativmedicin. Men än har jag inte testat raw food-diet men skulle gärna vilja och att vinna detta skulle vara en bra start!

  Sofie 2013-05-22 15:28:00
  Svara
 • Det finns ju OÄNDLIGT med fina fördelar med raw food, men det allra bästa måste ändå vara hur bra kroppens kretslopp fungerar. Jag känner hur magen tackar mig varje dag för att ha uteslutit mejeriprodukter och gluten. Vem visste att jag kunde må såhär fantastiskt!? Jag orkar mer och har helt enkelt blivit en gladare, piggare och bättre människa!

  Jennifer 2013-05-22 14:39:00
  Svara
 • Det basta med Raw Food ar att jag hittade din blogg och har fatt inspiration av dig! Jag var sugen pa att prova Raw Food och googlade runt och hittade dig, och du har gett mig manga nya ideer runt raw mat och dryck. Jag kanner mig frasch nar jag ater Raw och min hy har blivit mycket battre! Tack!

  Elin 2013-05-22 11:16:00
  Svara
 • Det bästa med raw food för mig är hur det får mig att må. Jag har under flera år lidit av allergier och problem med min matsmältning. Raw fooden har verkligen hjälpt mig med matsmältningen och mina allergier är betydligt bättre tack vare att man äter så rent. Och så mår jag så himla bra! Kroppen känns så ren och fräsch hela tiden och jag har hållit mig betydligt mer frisk sen jag började äta raw food.

  Sabina Nilsson 2013-05-22 10:23:00
  Svara
 • Hur fantastiskt gott det är! Jag får inte nog av bars, smoothies och allt vad raw food-godsaker heter, mixar ständigt ihop nya kompotter i jakten på nya smakupplevelser. Och att det är lika gott efteråt, man fylls inte av den där ”för mycket-känslan” som man kan få av vanligt godis.

  Emma 2013-05-21 23:51:00
  Svara
 • Men åh… Vart ska man börja? Förutom att det har introducerat en mängd nya matalternativ och inspirationså är det främst att jag känner mig piggare och jag har fått en jämnare rytm i min hunger och blodsocker. Detaljer som jag försökte främja förut utifrån, kommer istället inifrån och ut: vackrare hud, naglar och hår. Dessutom jag även kunnat inspirera andra i min närhet till raw alternativ i kosten, och det gör det extremt lätt för mig att välja, varje gång!

  Isabelle 2013-05-21 22:02:00
  Svara
 • Att jag har mer energi, mår bättre, har fått bättre hy, har bättre humör hela dagen! =)

  Jennie 2013-05-21 21:37:00
  Svara
 • Jag har en reumatisk systemsjukdom som ger mig inflammationer och värk i leder och organ samt en enorm orkeslöshet. Med rawfood får jag mer energi & kraft att orka med vardagen och inflammationer mm blir färre och mildare! Dessutom mår min krångliga mage mycket bättre och så är raw food gott såklart!

  Jenny 2013-05-21 20:55:00
  Svara
 • Det bästa med raw food har varit att den fått mig att känna mig lycklig igen. Tidigare hade jag ett väldigt destruktivt beteende, gick på diet men så fort jag år någonting ”utöver” mitt schema eller något som inte var ”tillåtet” så började jag hetsäta ALLTING! Raw food har lärt mig att äta på nytt, kan man säga, och jag mår SÅ BRA utav det!

  Rebecca 2013-05-21 20:16:00
  Svara
 • Den helt klart bästa fördelen för mig är att jag mår så himla fantastiskt bra, mitt blodsocker är stabilt och jag sprudlar ut glädje (istället för att bli tjurig och hängig som jag kan bli av dålig mat) som i sin tur smittar av sig till alla mina vänner! underbart

  julia olsson 2013-05-21 20:15:00
  Svara
 • Gulligt med giveaways 🙂 Man blir SPRUDLANDE, både i kropp och knopp. Får så mycket mer energi, känner sig inte lika hänging eller svullen. Kroppen känns fräsch och sprudlande! Marie

  Marie 2013-05-21 19:47:00
  Svara
 • Den bästa fördelen är helt klart att jag känner att jag får energi! Sen är det inte helt fel heller att det är himla gott 🙂

  Theresia 2013-05-21 19:35:00
  Svara
 • Kort och gott, raw food räddade mitt liv! Bokstavligen. Det kan väl ses som lite ”extreme and outspoken” for some people. BUT Being a big fan of honesty and all. Jag mådde verkligen hemskt dåligt förut, men helt plötsligt kom vändpunkten då jag sökte och fann glädje i den här underbara livsstilen och jag har då bara mått bättre och bättre för varje dag sedan jag började.
  Raw food har heller aldrig handlat om VIKT för mig utan mitt VÄLMÅENDE i helhet. Mitt psykiska välmående har varit prio nummer ett (det här borde alla prioritera, viktigt!! opininon) och det som sedan slog till fysiskt ser jag som en bonus!

  Jag är gladare och piggare, och evigt tacksam för raw food!
  *HUG*

  Sanna 2013-05-21 18:38:00
  Svara
 • Att man känner sig lättare i både kropp och själ! Hyn och min mage mår så mycket bättre och det gör så mycket, man blir en gladare person. Om alla bara visste hur stor inverkan maten har för för välmåendet!

  Catrine 2013-05-21 18:03:00
  Svara
 • Jag har med rawfood hittat ett sätt att hantera vardagen på. Sedan jag var liten har jag haft två psykiska sjukdomsdiagnoser som fått mig att leva på ett sätt som varit stundtals väldigt tungt och påfrestande. Efter jag upptäckt rawfood (genom din blogg framförallt, tusen tack för det!) så har jag insett hur kropp och sinne hör ihop. Livet är inte lika svårt att hantera och jag känner mig lite lättare för var dag.
  Är däremot student och lever i en fasligt dyr men risig skokartong så lever i stort på spenat och bananer. Men jag lever hellre lyckligare på det än att känna mig som tidigare och äta mat som inte gjorde något bättre.

  Tack för all inspiration du ger mig!

  Jennifer 2013-05-21 17:56:00
  Svara
 • För mig handlar raw food om att ge kroppen den naturligaste bästa möjliga energin. Att kunna göra det bästa för kroppen för det förtjänar den trots allt den får stå ut med. Jag älskar att laga mat och med raw food kan man leva ut de kreativaste matidéerna med alla spännande ingredienser som finns. Det bästa är att man hela tiden finner nya råvaror inom den här kosten!

  Sara 2013-05-21 17:07:00
  Svara
 • För mig är det bästa med raw food att jag vet precis vad jag får i mig för livsmedel, plus att jag mår väldigt bra av det! Sen tycker jag att det är fantastiskt roligt att fixa och hitta alternativ till ”vanliga” maträtter fast raw food, som ofta smakar betydligt bättre än originalet.

  Johanna 2013-05-21 16:52:00
  Svara
 • Förutom att raw food är fräscht och gott så mår man så himla bra av det! Jag älskar att man får så mycket energi och känner sig pigg och glad. Har länge haft problem med min hy och mage, men sedan jag började äta mer raw food har det blivit så otroligt mycket bättre!

  Sandra 2013-05-21 15:45:00
  Svara
 • Hej Filippa!

  Jag vill gärna dela med mig av mina upplevelser sedan jag började äta mer och mer rawfood. Inte bara för tävlingens skull men också för att inspirera andra att börja fundera över hur kroppen verkligen påverkas av vad vi stoppar i oss. Det är faktiskt tack vare dig och din blogg Fillipa (som jag började följa precis i dess linda) som jag började min rawfoodresa och insåg vikten av att äta clean mat. Jag kan inte på något sätt göra anspråk på att äta en felfri rawfood kost utan slinter många gånger och njuter emellanåt av varm tillagad mat och har ännu så länge inte övergett fisken helt. MEN sedan jag började läsa bloggen och följt de länkar som du delat med dig av och lärt mig mer har jag blivit otroligt medveten om vad jag och min kropp behöver. Det har varit en lång process men sedan ett år tillbaka går det inte en dag utan att jag minst en gång får i mig en grön smoothie eller juice fullsmockad med massor av nyttigheter. Jag kan inte påstå att jag har märkt så mycket på vikten (vilket var mitt allra första syfte till att lägga om kosten… :-)) däremot kan jag idag i pollentider konstatera att jag gått från 2 kortisonsprutor inkl. daglig tablettdos, näspray och ögondroppar för undvika sängläge och för att ens kunna ta mig utanför dörren till ett nässpraysprut och två droppar i ögonen när jag vaknar på morgonen. Jag kan inte med ord beskriva vilken känsla det är att kunna vistas ute under Sveriges mest fantastiska årstid utan att bli förlamad av trötthet, få astma, klåda i ögonen, gom och hals. Frihetskänslan är total!! 🙂
  Jag kan till och med träna nu vilket tidigare har varit helt uteslutet under hela pollenperioden. Jag är helt övertygad om att hela denna förändring kan hänföras till mina kostförändringar.

  Tusen tack Fillipa för en grym blogg och för att du inspirerar till bättre livskvalité! Utan dig hade jag definitivt inte kunnat ta en promenad i solen ikväll!

  Kram

  Linnéa

  Linnéa 2013-05-21 15:01:00
  Svara
 • Vi började äta Raw Food för vi behövde en förändring i livet. Vårt tidigare sätt att äta och leva gav oss inte den optimala hälsa som vi eftersträvade. När vi väl började äta Raw Food dagligen följde så mycket mer med på resan än vad vi först hade räknat med. Numera äter vi det för vår hälsa men också lika mycket för spirituella och miljövänliga skäl. Den connection vi känner nu med allt runt omkring oss är beyond this world och något helt magiskt som vi vill fortsätta utveckla. Vi kunde inte förstå det tidigare men när man detoxar sig själv på gifter så rensar man också sin mind på alla möjliga rädslor, ångest och fobier, och man kans se världen och livet så mycket klarare. Det är något vi vill fortsätta utveckla och erfara. Det är det bästa beslutet vi tagit att bli Raw Vegans! Aldrig mått såhär bra och haft så här mycket fantastiskt energi och se dröm efter dröm bli verklighet. Tack för dina inspirerande inlägg. Många kramar!

  Therawfoodsisters.com 2013-05-21 14:58:00 http://www.therawfoodsisters.com/
  Svara
 • Att alla delar i livet faller på plats! Jag mår bättre, ser bättre ut och känner en sådan glädje inom mig som jag aldrig känt förut! Det plus att påverkan på vår kära jord och alla vareslser på den minskar gör raw food till ett självklart val för mig!

  Linda 2013-05-21 14:50:00
  Svara
 • Att det inte känns tungt för kroppen. Det känns på något konstigt vis som att kroppen tackar en.

  Annika 2013-05-21 14:08:00
  Svara
 • För att jag känner mig lätt, ren och levande!! Fri från slagg, slem och tyngd. Ärligheten! Och lite barfota, med en hint av ”back to the roots”..!

  Lovisa 2013-05-21 13:25:00
  Svara
 • Det bästa är att jag mår bra helt enkelt! Jag har dragits med ibs-mage, dålig hy, ont i leder, huvudvärk och trötthet men efter min omställning av kost som nu består av endast rawfood har jag äntligen fått en normal vardag som ger mig livsglädje!

  Sofie n 2013-05-21 12:58:00
  Svara
 • Förutom att jag själv mår toppen av det, så har jag även fått min oxfile-potatisgratäng-och-bearnaisesås älskande pojkvän att tycka om det! LYCKA!

  Julia 2013-05-21 12:48:00
  Svara
 • den bästa fördelen är att jag känner mig pure. ren liksom. både när det gäller hud, hår, mage och annat, men också psykiskt. Det låter ju så konstigt egentligen, men jag känner mig så psykiskt renad när jag äter en lång period raw food. Som man gick runt och var i yoga-trance nästan – så absurt, men så härlig otrolig känsla! Det är den bästa fördelen med raw food enligt mig!

  Natali 2013-05-21 12:31:00
  Svara
 • Jag har haft problem med min mage i flera år och spenderat mycket tid på sjukhuset, gjort en mängd undersökningar och träffat olika specialister och dietister, men ingenting hjälpte. Det var inte förrän jag började med raw food och la om min kost och livsstil helt som jag fick bukt med mina problem. Så för mig är den bästa fördelen med raw food att jag äntligen har en smärtfri vardag!

  klara 2013-05-21 12:16:00
  Svara
 • Det bästa är att man får ”that special glow and flow”

  Anna 2013-05-21 12:07:00
  Svara
 • Har under flera år dragits med magproblem, började med rawfood och är en helt ny människa! ett underbart uppvaknande, den absolut bästa fördelen 🙂 sen tillkommer det ju massa fördelar som fin hy, energi osv!

  Anna 2013-05-21 11:44:00
  Svara
 • Boom! Helt klart värt ett försök att vinna dessa goodies.. 😀 Äter inte helt raw, MEN att jag äter mycket av den varan har ”rensat” min smakpalett. Mycket raw frukt och grönt gör mina smakupplevelser angående all slags mat känsligare och mer ärlig – kan uppfatta sötman i en citron och översaltar aldrig min mat…

  Elin 2013-05-21 11:26:00
  Svara
 • Att äta så mycket raw som möjligt hat för mig hjälpt mig att bli nästan helt av med det läkarna kallar IBS och inte har något bot på. Efter gastroskopi, koloskopi och rektoskopi är jag tacksam att slippa alla dessa undersökningar och till på köpet få äta riktig mat som dessutom är god och näringsrik för kroppen. Fantastiskt!

  Ida 2013-05-21 11:17:00
  Svara
 • Jag har mycket mer energi, känner mig gladare
  och mer uppåt och mindre trött i huvudet. Det är som jag har fått mer
  livsenergi. Känner mig som en superwoman!!

  Jenny 2013-05-21 10:06:00
  Svara
 • Raw food smakar fantastisk gott! Att maten jag äter är god, nyttigt och snäll mot både miljön och djuren är det viktigast för mig.

  Maria 2013-05-21 09:53:00
  Svara
 • Självklart ger rawfooden mig enormt mycket, såsom energi, lyster och välmående. Men det rawfood ger mig och mina barn mest är lugn och harmoni, ingen av oss dippar under dagen som förr och konflikterna är mestadels utbytta mot fina och givande samtal. Vi ser varandra tackvare att vi mår bra innifrån och ut, och det känns underbart.

  Katarina Lambrou 2013-05-21 09:42:00
  Svara
 • Hej!

  Det bästa med raw food är helt klart de besvär jag blivit av med. Jag har sedan jag var 12 år lidit av magont av alla olika slag(idag är jag 24 år). Så pass att jag inte kunnat närvara vid föreläsningar, missat både viktiga och roliga saker. Jag har varit på så många läkarbesök, gastroskopi etc etc att jag tappat räkningen, för att inte tala om alla dieter och mediciner jag fått ordinerade.
  Sedan jag började äta rawfood så har ALLT förändrats. All den energi som gick åt till all värk kan jag nu använda till andra positiva saker i livet. Jag har blivit en helt annan människa!
  Jag har blivit klarare i mitt huvud och tar sådana beslut som gynnar både mig själv, andra och natur. Jag känner att jag får en helt annan bild av vår jord när jag äter raw. Jag talar med alla om raw, inte för att tvinga på någon mina budskap, men bekanta och nära omkring mig frågar vad som hänt eftersom jag har sådan energi!

  Tack för ett jättefin blogg!

  Kram, Rebecka

  Rebecka 2013-05-21 09:41:00
  Svara
 • att jag nu känner av när jag ska äta och inte. var tidigare mer en känsloätare men raw food har hjälpt mig ut ur det. sen finns det så klart en rad mer men det är för mig den bästa!

  Nathalie Blad 2013-05-21 07:51:00
  Svara
 • Så mycket fördelar att valet är svårt!
  Dock måste jag nog välja skönhet inifrån och ut. Min insida känns som en helt ny person med oändligt mycket mer energi och mindre besvär och min utsida har fått ett härligt glow:)!

  Emelie 2013-05-21 07:16:00
  Svara
 • Det bästa med rawfood är att det både smakar otroligt gott och gör gott för min hälsa. Mindre problem med mage och mer energi till att göra det jag älskar under dagen. Oslagbart!

  Linda, Umeå 2013-05-21 06:52:00
  Svara
 • Dels så var jag en ganska onyttig vegeterian i många år och sedan började min lever strula, så för mig blev det viktigt med så ren mat som möjligt, inga konstiga tillsatser, utan mer kontroll på vad man stoppar i sig. Nu mår hela jag bättre och allt man stoppade i sig förr känns helt främmande.

  Carolin 2013-05-20 23:16:00
  Svara
 • Jag försöker äta raw food så mycket jag kan i min vardag. Jag mår då så mycket bättre i både i kropp och själ. Framförallt så mår min annars så besvärliga mage mycket bättre. Min kropp känns inte så tung och dessutom har jag mer energi som håller i sig hela dagen.

  Johanna! 2013-05-20 23:14:00
  Svara
 • Utöver alla hälsoaspekter som att rawfood är mat av den renaste sort innebär den bästa fördelen med rawfood för mig hur jag totalt lyser upp – inifrån och ut. Att boosta min kropp med oförstörda enzymer fyller mig med energi och glädje och känslan av att jag gör gott för min kropp då jag ger den vad den är avsedd att få i sig skänker mig enorm tacksamhet. Om det inte vore för att råkost är betydligt dyrare än tillagad, industriproducerad eller konserverad och om jag inte levde som student, med begränsad ekonomi, skulle jag enbart äta rawfood – det är vad min kropp, min själ och mitt sinne vill ha och behöver!

  Klara 2013-05-20 22:54:00
  Svara
 • Jag har energi hela dagen 🙂

  Jessica 2013-05-20 22:49:00
  Svara
 • Att min mage äntligen mår bra, aldrig mera magont !

  Mikaela 2013-05-20 22:47:00
  Svara
 • Den bästa fördelen med att föra in mer rawfood i mitt liv, är den energi jag får! Jag orkar så mycket mer, speciellt nu då jag är inne i mitt slutskede på min kandidatuppsats. Jag orkar plugga hela dagarna – och ändå hålla igång med träning och annat! Jag äter absolut inte allt raw, men försöker föra in det i små små steg, så övergången sker naturligt under en längre period!

  Siri 2013-05-20 22:42:00
  Svara
 • Det finns BARA fördelar! Jag kan omöjligtvis välja en men jag tycker allra mest om energin och glädjen som man får. Måste tillägga att det är så mycket godare och mer smakrikt än ”vanlig svensk mat”.

  Rebecka 2013-05-20 22:28:00
  Svara
 • Spännande!! Den bästa fördelen med Raw food för mig är att jag lyckas hålla mig från bröd, godis och chips som jag annars kan ha svårt att låta bli!

  Kram Alli!

  Alli 2013-05-20 22:17:00
  Svara
 • Jag tycker att fördelarna är att man får ut det bästa smakerna och näringen från maten och det gör mig pigg och glad i vardagen. Man får en gemenskap med familjen när man lagar mat tillsammans och i våran familj är rawfood ett roligt intresse som får oss att må bra och ha roligt med mat! Och glömde jag att nämna att det smakar gudomligt gott också? 😉

  Amanda 2013-05-20 21:46:00
  Svara
 • Att jag får energi som ingen annan sorts mat kan ge mig.

  Ella 2013-05-20 21:41:00
  Svara
 • Ser supergott ut! Det bästa med rawfood inslag i min kost är för mig att jag annars tycker det är svårt att äta ”rent”. Det känns fräscht och jag känner mig renare och sundare. Så jag skulle nog till störst del säga att det är mentalt, men förhoppningsvis strålar det ut även på utsidan!

  isabelle 2013-05-20 21:30:00
  Svara
 • Från början bestod min rawfood kost mest utav nyttiga godsaker man kunde unna sig med gott samvete men med tiden har det utvecklats och nu kan jag inte med ord beskriva alla det fördelar som en rawkost ger! Men måste jag ändå välja så är sanningen den att jag har en svaghet för frukt och känner att med rawfood får jag möjlighet att äta det jag gillar mest till fler måltider, så frukt i massor! I smoothies, juicer, sallader, desserter eller vad sägs om en smaskigfruktsallad till frukost?

  Malin 2013-05-20 21:22:00
  Svara
 • jag blir aldrig trött efter att ha ätit en raw-måltid som jag ofta blir med ”vanlig” mat. min energinivå håller sig jämn och jag blir aldrig tokmätt eller uppblåst!

  P 2013-05-20 20:56:00
  Svara
 • Raw food är ett så medvetet men ändå så avslappnat val för mig. Eftersom jag vet om att jag har en bra hälsosam grund med maten behöver jag aldrig uppleva samma stress över mat och dieter som många andra har. Att hy och hår blir bättre, man undviker sjukdomar och får i sig en massa vitaminer som ger en ett glow är bara plus i kanten 🙂

  Matilda 2013-05-20 20:50:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!