Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VILL DU TRÄNA MED CAI DENNY?

Jag känner mig ganska generöst denna månad (hehe) så det blir en till giveaway! Den här gången kan du vinna ett 60 minuters one-on-one personlig träning pass med den bästa PT:n i Stockholm, Cai Denny. Han kommer att motivera dig, samt stärka och förvandla din kropp. Sound good? Kommer välja ut tre lyckliga vinnare.

Contest Question: How does exercise benefit your life?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Jag har lättare att hantera stress! Det ihop med att jag blir starkare har bidragit till att min migrän och spänningshuvudvärk är MKT bättre!!! Jag har tidigare provat allt men träning och god kost är det enda som fungerat! Skulle dock bli jätteglad om jag vann detta eftersom mina träningsövningar börjar bli rätt så uttjatade nu, skulle behöva lite vägledning! Jag är dessutom färdig sjuksköterska på fredag, det skulle vara en trevlig examenspresent:)!!! Mvh Kristin

  Kristin 2013-06-03 20:05:00
  Svara
 • Exercise makes me a better, happier and more complete person and through that I can inspire and motivate others around me-friends and family to do the same. It’s about finding THE balance that works for you in order to lead a healthy but also a happy life. So, if I can gain more knowledge around health and exercise, I can pass it on to, and guide, someone else to be the best version of him or herself. For me, it’s a joy to live healthy and a passion to help others.

  Sanna 2013-06-03 19:00:00
  Svara
 • Förutom alla härliga hälsoeffekter som kommer som en belöning, så älskar jag gemenskapen man får med alla underbara människor som man träffar på vägen, med samma mål och intressen! Man peppar och inspirerar varandra! 🙂 det tycker jag är allra bäst!

  Anna 2013-06-01 19:43:00
  Svara
 • Träningen förbättrar både min psykiska och fysiska hälsa och gör att jag mår bättre på alla plan. En timme med en PT tror jag verkligen skulle ge mig en extra push att fortsätta framåt!

  Anna 2013-06-01 11:44:00
  Svara
 • Jag har inte tränat tidigare men förra våren fick jag ett infall och begav mig ut på en löprunda. Den där ”så svårt kan det ju inte vara att springa milen” tanken ledde mig genom spåret och jag hade plötsligt på 55 min sprungit en mil! Jag blev trots min inställning förvånad att jag lyckades klara en mil helt utan träning och med en ok tid. Målet efter löprundan var att efter en så osund livsstil ta vara på den fantastiska grundkonditionen jag trots allt hade, med 3 små barn hemma har det dock blivit några uppehåll under året. Men dit jag vill komma är att med den mentala inställningen jag använder i samband med träning är ett fantastiskt redskap till alla andra uppgifter vi har i livet. Man är starkare än vad man tror. På alla plan.

  Dinara 2013-06-01 06:45:00
  Svara
 • Klart man ställer upp på denna tävling 🙂

  Question: How does exercise benefit your life?
  Answer: I do not se it as a benefit. It is a necessity for me. Without it I can not rest. Without rest I can not live.

  Özlem Gunaydin 2013-05-31 20:12:00
  Svara
 • Klart man ställer upp på denna tävling! 🙂

  Answer:
  Exercise does not benefit my life. Its a necessity for me. Without it, I can not rest. Without rest I can not live.

  Özlem 2013-05-31 20:06:00
  Svara
 • Som nybliven tvåbarnsmamma så är jag övertygad om att träning kommer att göra så att jag orkar leka i parken, klättra i berg och springa på stranden och vara en härlig mamma till mina barn- only benefits! Nu gäller det bara att ta sig i kragen och börja 🙂

  Madde 2013-05-31 11:47:00
  Svara
 • Träningen ger mig både fysisk och psykisk balans i livet; ett måste!

  Siw 2013-05-31 06:49:00
  Svara
 • Oj, det gör så mycket för mitt liv!! Allt från att må och känna sig bättre, till att se och känna sig snyggare! Framförallt, har träningen hjälpt mig med plugget. Jag orkar mycket mer och får ett självförtroende som tar mig långt i studierna. Och slutligen, lycka! Woop woop!

  Johanna 2013-05-30 19:35:00
  Svara
 • Mitt självförtroende och min kroppskännedom växer när jag tränar. Glädjen och energin jag får efter att ha tränat gör att allt blir mycket lättare och roligare 🙂

  Jessica 2013-05-30 10:41:00
  Svara
 • Träning ger mig motivation, energi och lycka. När jag tränar äter jag bättre, sover bättre och trivs bättre med livet. Att hela tiden kunna följa sina resultat peppar mig att prestera både när det gäller träning och övriga livet .

  Rebecka 2013-05-30 10:14:00
  Svara
 • Jag (som alla andra) mår bättre på alla plan av träning! Efter ett uppehåll på förlänge pga min mammas bortgång i cancer för några månadersen är jag sakta men säkert på g igen. detta hade varit grymt att få göra!

  hanna 2013-05-30 09:31:00
  Svara
 • Träning får mig att känna mig starkare både i kroppen och mentalt. Jag känner mig snyggare för det ÄR ju trevligare när byxorna inte sitter för tight. Piggare blir jag också trots att jag ibland bara krashar på soffan efter ett träningspass, så beror tröttheten på fysisk aktivitet och inte på livströtthet. för att säga det enkelt så gör träning mig lyckligare!

  Lina Bertilsson 2013-05-29 18:43:00
  Svara
 • Hejsan! Låter som en skröna men mitt livet blir verkligen bättre av träning. Jag fylls av energi, blir gladare och om jag tränar så tycker jag man äter nyttigare också. Träningsverken i benen och den där trött känslan efter ett hårt pass är ju så skönt. Mvh Stina

  Stina 2013-05-29 17:15:00
  Svara
 • Trevligt! Hur anmäler man sig till detta?

  Rebecka 2013-05-29 16:36:00
  Svara
 • Har haft ett
  träningsuppehåll på senaste på grund av en nära vän som dog och det gjorde mig
  till en orkeslös ledsen trasa. Jag har precis kommit igång igen och har tänkt väldigt mycket på
  detdär, att träningen gör en sån ENORM skillnad i livet och jag förstår inte
  hur jag kunde glömma bort det? När jag tränar blir jag gladare, trevligare,
  snabbare, piggare, effektivare, starkare och snyggare. Och det är väl precis
  det man vill vara i livet, tänker jag.

  Carin 2013-05-29 15:41:00
  Svara
 • Utöver att man blir piggare och mår bättre så är en av de bästa fördelarna med att träna att man blir ordentligt mycket bättre i sängen.

  Johan 2013-05-29 15:21:00
  Svara
 • It benefits in every possible way! I automatically start eating healthier, sleep better, I’m energized and feel good about myself. Getting a PT session will help me push myself to better results, I WANT this!

  Julia 2013-05-29 10:46:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!