Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GETRAW VINNARE!

Det var super svårt att bara välja en vinnare. Alla era svar var helt fantastiska!!

Grattis Jem (Jenny), du är vinnaren av the getraw giveaway. Skicka din adress till Filippa@rawclarity.com.

Svar:

Hej! Den bästa fördelen för mig med rawfood är att mina sjukdommar har blivit bättre! Är piggare, kroppen har börjat fungera som den ska igen (bla bättre hormonbalans) och jag mår bättre från insidan! Fick reda på av läkare att jag aldrig skulle bli helt frisk och att ‘mirakel’ kommer aldrig ske så jag kan bli frisk. Kunde dessutom inte ta den medicin som erbjöds (som med stor sannolikhet kunde ge mig levercancer) pga olika anledningar. Dock vägrade jag att acceptera svaret och hamnade bland annat på din blogg och fann inspiration. Googlade vidare och fick reda på att andra med samma sjukdom hade blivit bättre genom raw. Så delvis har jag övergått mer och mer till raw (cirka 50-75% idag) och blivit friskare. Utöver att jag mår bättre och ser bättre ut – det är även sjukt gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!