Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GETRAW VINNARE!

Det var super svårt att bara välja en vinnare. Alla era svar var helt fantastiska!!

Grattis Jem (Jenny), du är vinnaren av the getraw giveaway. Skicka din adress till Filippa@rawclarity.com.

Svar:

Hej! Den bästa fördelen för mig med rawfood är att mina sjukdommar har blivit bättre! Är piggare, kroppen har börjat fungera som den ska igen (bla bättre hormonbalans) och jag mår bättre från insidan! Fick reda på av läkare att jag aldrig skulle bli helt frisk och att ‘mirakel’ kommer aldrig ske så jag kan bli frisk. Kunde dessutom inte ta den medicin som erbjöds (som med stor sannolikhet kunde ge mig levercancer) pga olika anledningar. Dock vägrade jag att acceptera svaret och hamnade bland annat på din blogg och fann inspiration. Googlade vidare och fick reda på att andra med samma sjukdom hade blivit bättre genom raw. Så delvis har jag övergått mer och mer till raw (cirka 50-75% idag) och blivit friskare. Utöver att jag mår bättre och ser bättre ut – det är även sjukt gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson