Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NU SKA VI PRATA HOLISTIC HÄLSA…

Tror att dom flesta vet vem denna tjejen är… Hannah Andersson ligger bakom den inspirerade bloggen FashionableFit. Hon åker fram och tillbaka till Sydney och Stockholm för hennes ForeverFit Bootcamps på Rosa Skrot (did I mention there is a waiting list to join?). Hon är en otrolig inspiration för oss alla! Klicka in på hennes blogg och instagram @fashionablefit.

Igår pratade jag inför hennes tjejer om holistic, raw food, meditation, affirmations, ph balans, och en massa mer. Efter tog vi en smoothie från Doctor Salad och prata lite mer hälsa. Obviously our favorite subject…

P.S. Rosa Skrot säljer mina absolut favor strumpor gococo!

Instagram: rawclarityfilippa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!