Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BURN BABY BURN.

Nu har jag lite under en månad kvar till min transformation artikel med PT Cai Denny, som kommer i Wellness Augusti nummer. Känner mig så mycket starkare! Riktigt roligt att träna så här hart… Julia, förstår nu varför du älskar gymmet girl. xx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Jag vann ett pass med din PT Cai och har precis kommit hem och landat i soffan och är helt slut!! Han var grym, han har plågat mig med idioten, burpies, traktordäck, rep, kedjor och medicinbollar. Men han var hur härlig och peppande som helst! Tack för den här dagen båda två och Filippa, jag utmanar dig på traktordäcket! haha

  Tack, från en slut men glad Hanna

  hanna 2013-06-17 18:27:00
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   Hej Hanna!
   Grattis. Nu vet du hur jag känner… haha. Kul att det gick bra.
   Drick mycket vatten.
   xx

   filsve 2013-06-18 16:25:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!