Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYHET! YOGOBE.

 

 

Imorse hängde jag på Urban OM i Stockholm för lanseringen av Yogobe. En helt ny websida för er yogis som vill stretcha lite hemma, on-the-go, och på jobbet. Dom har yoga videos som passar alla nivåer!

Vi körde ett härligt yogapass med 6 olika instruktörer, så fort vi blunda stog det helt plötsligt någon ny framför oss. So thank you… Victor, Jennie, Johanna, Ulrika, Pia, + Josefine.

Sen blev det en mumsig frukost. Det fans super goda raw food tårtor och färsk frukt.

Sprang på Ida Warg, Therese, Johanna, + Nina från Aftonbladet. Sen prata jag lite med Sabinije Von Gaffke, som jag inte träffat på 10 år! Check out her blog here.

På Yogobe kan du träna för och inspireras av några av Sveriges främsta instruktörer inom yoga och meditation. Som medlem får du varje månad obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer, träningstips och övningar. Tillsammans med våra partners erbjuder vi dessutom många andra härliga saker som rör hälsa och yoga såsom produkter, inspiration, information, resor, utbildningar och mycket mer. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Tack för en super bra blogg! Jag har en fråga jag hoppas du skulle kunna svara på. Jag äter och tränar väldigt bra och har gjort det en lång tid. Om ungefär 1 månad så åker jag till thailand och jag kommer att vara där i ungefär 4 veckor. Jag har varit där många gånger förut så jag vet vilket utbud på mat det är där och det är ju väldigt annorlunda mot vad jag brukar äta. Det är mycket vitt bröd, vitt ris, pommes osv. Eftersom jag är där så länge så vill jag verkligen göra det bästa av situationen och äta så bra jag kan. Har du några tips på vad jag kan äta/dricka osv? Är nudlarna bättre än riset? Är ett fruktfat bra som frukost ( finns inte så mycket andra nyttiga frukost alternativ..) Är den rena kokosmjölken i en kokosnöt nyttigt? Ja, jag skulle verkligen vilja ha hjälp hur jag på bästa sätt kan göra det så hälsosamt som möjligt så jag inte tappar allt. Jag ska försöka gå på promenader på stranden varje dag & hitta gym som jag kan gymma på. Skulle verkligen bli super glad för svar. Kram på dig

    Amanda 2013-06-14 11:27:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!