Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ÄNTLIGEN.

Nu är jag äntligen frisk efter en lång vecka med feber. Vi trodde inte det skulle bli någon midsommar på västkusten, men där hade vi fel. Bila ner igår, vilket nog var bättre med all trafik. Jag gjorde en lite broccoli salad for the road.

Det var många som tyckte jag skulle ta en tablett förra veckan, men jag tror att feber är kroppens sätt att döda influensan. Do not mess with the body, it knows what is is doing. Här är en annan anledning att skippa
”painkillers” från NaturalNews.com.

”(NaturalNews) As many as 2,500 people per year die in the United Kingdom each year from stomach bleeding, a well-known side effect of non-steroidal  anti-inflammatory drugs (NSAIDs) such as aspirin and ibuprofen. NSAIDs  function by blocking the action of bodily chemicals known as prostaglandins,  which produce inflammation in response to illness or injury. This causes a  reduction in pain, inflammation and fever symptoms in those who take the drugs,  and has made them among the most popular over-the-counter drugs in the  world. But prostaglandins also play important roles in protecting the  stomach’s lining from being corroded by its own digestive juices. This is why  use of NSAIDs can cause ulcers and dangerous stomach bleeding, and are meant to  be avoided by people at high risk of the conditions  —  such as those with a  prior history of stomach bleeding,” (NaturalNews.com).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!