Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CLOUDY PEAR JUICE.

Have you tried this?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ja, den är helt gudomligt god! Har dock bara hittat den på Coop en gång, får spana vidare. Var köpte du denna?

  Anni 2013-07-09 09:41:00
  Svara
 • Hej Filippa!

  Jag har en fråga ang. att du skrev om medicin längre ner. Har du (eller ngn grym läsare) nga idéer kring hur man kan motverka urinvägsinfektion? Har haft en del problem under ett antal år, har provat de flesta beprövade knep men dras ändå med det ett par gånger per år. Flera läkare vill att jag tar en låg dos av antibiotika under en låååång tid i förebyggande syfte men det bär emot och då jag provat har jag inte märkt ngn förbättring. Har du nga tips jag kan ha missat? Eller hjälpa mig vidare? Vill varken att min kropp eller övriga samhället ska påverkas v att jag äter antibiotika hursom helst. Tack för en grym blogg!

  Josefin 2013-07-08 22:40:00
  Svara
 • I have now read ALL your posts since the very first day you started. I still want more inspo – got any tips on where to get it? Have a great summer!

  Julia 2013-07-08 11:55:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!