Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SKA VI ÄTA FISK?

Dr. Brian Clement is my hero. Wish I had just half the knowledge in my head that he has on food & disease. Take some time and watch this video…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Wow snacka om ett wake up call!
  Det är dock förståligt att våra sjöar och hav innehåller mycket gifter men det gör ju våra jordar oxå. Där vi odlar all frukt och grönsaker på. Om man väljer en livsstil som vegan får man ju ändå i sig gifter, om än inte samma som djurätare. Jag förstår att det enkla svaret är att en bör äta ekologiskt men även om grödorna och jordarna inte har blivit besprutade har väl de oxå blivit naturligt förgiftade, såsom våra hav och sjöar. Har du några tankar kring detta?
  En annan sak jag funderar kring är det här som Dr Clemet nämner med att vara köpt som säljare, journalist eller vetenskapsman. Att fiskindustrin myglar och betalar för att viss forskning h vissa siffror ska komma fram. Hur vet man att informationen och forskningen kring grön man såsom chia är legitim och schysst! Den industrin kan ju vara lika smutsig som fisk- och köttindustrin, med målet att tjäna pengar. Hmm, svårt det där tycker jag. Som konsument har man mycket makt genom de val man gör men samtidigt är vi så små och maktlösa i och med att vi måste lita på forkare och läkare etc.
  Jag ska definitivt kolla in Dr Clement lite närmare dock, ham verkar klok och bra!

  Ida 2013-11-25 19:25:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind